SEC официално одобри 8 предложения за спот Етериум ETF за

...
SEC официално одобри 8 предложения за спот Етериум ETF за
Коментари Харесай

Ето как реагира цената на Етериум на дългоочакваното одобрение на спот ETF

SEC публично утвърди 8 оферти за спот Етериум ETF за американските пазари, само че по какъв начин това се отрази на цената на актива?

Комисията по скъпи бумаги и тържища на Съединени американски щати (SEC) утвърди смяна на разпоредбите, която ще проправи пътя за ETF, които купуват и държат Етериум (ETH) , втората най-голяма криптовалути в света по пазарна капитализация.

Това решение идва по-малко от шест месеца откакто SEC утвърди 11 заявки за спот Биткойн ETF .

Въпреки дълго чаканото утвърждение на спот Етериум ETF , ценaта на ETH към момента не демонстрира внезапни придвижвания, в която и да е посока.

Към момента на писане на публикацията ETH се търгува за $3,805 след 1.5% растеж за последните 24 часа и размер на търговия от впечатляващите $44.5 милиарда, надминавайки този на Биткойн (BTC) .

Въпреки неналичието на придвижване на цената на ETH, криптовалутата записва над 30% растеж на седмичната графика. Пазарната капитализация на алткойна сега възлиза на съвсем $460 милиарда.

За последното денонощие от пазара на Етериум са премахнати $133.03 милиона ($86.52 в лонгове и $46.51 в шортове).

Еднодневният механически разбор на TradingView обрисува бичите настроения към ETH, като обобщението демонстрира “покупка ” с 16 сигнала, пълзящите междинни сочат към “силна покупка ” с 13 сигнала, а осцилаторите са на “неутрално ”.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР