Евгений МихайловПолитиците и олигарсите, които организираха протестите от 2020 преиграха.

...
Евгений МихайловПолитиците и олигарсите, които организираха протестите от 2020 преиграха.
Коментари Харесай

Страх тресе кочината, самосъздадоха си неочакван конкурент на терена на политиката

Евгений Михайлов

Политиците и олигарсите, които проведоха митингите от 2020 преиграха. ТЕ не оставиха различен избор на Гешев. Какво чакаха когато даже му не разрешиха да работи като редови прокурор? Министър

Славов пръв издаде четата!

Послушните прокурори щяха през днешния ден да легализират нареждането му, Гешев да не бъде даже редови прокурор. Толкова ли ИМ е акъла!? Но...Гешев ги изпревари! Сега.. следва огромно вайкане и оплюване. Нека...!Но аз не бих прибързвал с това видеопослание.Бих го посъветвал, в случай че имах тази опция, Иван Гешев да направи това изказване след четвъртък, когато пред всички щеше да лъсне, че болшинството от Висш съдебен съвет, и изключително прокурорите, непоправимо и тежко са уронили престижа на правосъдната ни система.
Съдиите, юристите и всички естествени хора са погнусени от нагласената игра на четата на Сарафов. Но тя не е негова.
Това е

четата на политиците, които стоят зад Сарафов

Дори и на тези, които не помниха, че той беше един от основните герои в " костинбродската спекулация " от май 2013.Тези поборници за " правдивост " и " конституционни промени " разтресоха правосъдната ни система.
Репликата на Иван Гешев за " политическия отпадък " е почтена детска задявка на фона техните дейности, подмолните им козни и изключително прибързания избор на И.Д. Борислав Сарафов.
Въпреки това боязън тресе политическите сили, които извадиха духа от бутилката. Те от самозабравеност си самосъздадоха непредвиден съперник на терена на политиката!

Хак да ИМ е!
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР