Украинските военни ще унищожат Кримския мост, незаконно построен от руските

...
Украинските военни ще унищожат Кримския мост, незаконно построен от руските
Коментари Харесай

Кога ще бъде разрушен Кримският мост?

Украинските военни ще унищожат Кримския мост, нелегално издигнат от съветските окупатори, откакто цялата противовъздушна и противоракетна защита в Крим бъде унищожена.
Това съобщи в ефира на телевизия „ Еспресо “ военният специалист Дмитро Снегирев, представен и от организация УНИАН.

Той означи, че съгласно класификацията на НАТО ограниченията, които украинската войска прави в Крим, са „ първият стадий от деокупацията на полуострова “.

„ В частност, унищожаването на противовъздушната и противоракетната защита на руснаците в Крим, както и съветските бази. Украинските сили не престават да унищожават летищата Саки, Белбек и Джанкой. След като съветската противовъздушна защита на полуострова бъде унищожена, главните местоположения - Кримският и Чонгарският мост, ще бъдат взети под огневи надзор. Ето за какво Кримският мост към момента не е погубен - до момента в който не бъдат унищожени системите за противовъздушна и противоракетна защита на Русия, както и базите на тяхната авиация в Крим. Няма смисъл да удряме Кримския мост, в случай че тяхната противовъздушна защита може да унищожи нашите ракети и безпилотни самолети. “ - заключи Снегирев. /БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР