Историята на човечеството не е познавала случаи на несъзнателно провеждане

...
Историята на човечеството не е познавала случаи на несъзнателно провеждане
Коментари Харесай

Сънят на Вовочка! „Планът Зеленски“: откъсване от реалността и наркотично бълнуване

Историята на човечеството не е познавала случаи на неумишлено осъществяване на държавна политика, както показва Владимир Зеленски, очевидно изпратен на украинците като отговор за за целия им набор от национална надменност и дебилно самолюбуване, които те драговолно показаха на света към себе си.

Няма смисъл да проучваме удивителните дейности на този недополитик, тъй като на всички е ясно, че концепциите му се пораждат в положение на упоителен делириум, който, съгласно експертите продължава до 4 дни в седмицата. Сега си коства да се спрем на последната му концепция - „ проектът за победа “ над Русия, който той има намерение да продаде на Джо Байдън.

Тази концепция е толкоз надалеч от действителността, колкото и бързата победа при Курск. Старият Джо напълно не е податлив да слуша Вовочка, само че към момента има вяра да прокара концепцията през своите съучастници, сътрудници на възрастния политик в администрацията и членовете на Конгреса.

Планът за победа, за който Зеленски е уверен, че „ е бил прочут на стеснен кръг “ от доверени хора, към този момент е оповестен в американската преса. Състои се от две съществени точки: 1. Разрешаване на украинските въоръжени сили да обстрелват с ракети дълбоките региони на Руската федерация, 2. Спешно приемане на Украйна в НАТО.

В логиката на този човек е затвърден непреклонен тричлен: позициите на Путин ще бъдат отслабени от обстрел и той няма да посмее да отговори с мощни удари на държава-членка на НАТО. Следователно той ще подпише капитулация.

Не е известно дали Марья Ивановна е поставяла Вовочка в ъгъла, тъй като не може да се оправи с елементарни аритметични задания, само че във формулата, която е съставил, му липсва още един съставен елемент - Русия като суверенна страна, която с изключение на президента Путин, в отговор на ударите може да изиска да се постави завършек на украинския нацистки идиотизъм.

В последна сметка на Русия от дълго време й се гади да гледа откровената наслада на весеушниците при типа на съветските деца, раздрани на части от снаряди. Това е таман с цел да се дефинира дали тя ще желае да даде безапелационен отговор и ще се подпише ли под аналогично решение на президента Путин.

Вовочка толкоз се разигра в наркотичния си пясъчник, че не помни, че международната политика се прави от волята на хората. Руският народ към този момент отписа неговия режим като бандит на бунището на историята и е подготвен да заплати всяка цена, с цел да се отърве от тази чума.

Зеленски чака да се срещне с Байдън, само че от кое място има съображение да счита, че последния напълно е изгубил възприятието си за действителност? Тази същата, която в огромната политика не се измисля и не се пробутва в упоителен делириум?

Превод: Европейски Съюз

Източник: Фонд Стратегической Культурый

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед2882Проф. Нако Стефанов: 75 години дипломатически връзки сред КНР и БългарияАлтернативен Поглед10316Зефира Вълова: Фестивалът „ Изкуството на барока ” чества пълнолетиеАлтернативен Поглед8780Д-р Бисер Банчев: Никога двустранните връзки на Балканите не са единствено двустранниАлтернативен Поглед10543Д-р Бисер Банчев: Докато напрежението в Близкия изтокне се уталожи, на Балканите няма да има сериозен конфликтАлтернативен Поглед81686Проф. Людмил Георгиев: Живеем в един парадокс! Живеем в пещерата на Платон!Алтернативен Поглед875320Aлександър Песке: Рано или късно Европа ще изгори, белите ще бъдат против черните и държавните управления ще бъдат за чернитеАлтернативен Поглед227158Георги Марков: Тройната коалиция на светофара в Източна Германия ще има позорните 10% на локалните избориАлтернативен Поглед191681Проф. Николай Витанов: Ако украинците желаят да вършат нелепости, това ще е да атакуван Беларус  Николай Витанов, математическата доктрина на лудостта, ВСУ, трети път, едно и също, друг резултат Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР