Блъфира ли Владимир Путин? Сега картите са разкрити. Камран Хасанов

...
Блъфира ли Владимир Путин? Сега картите са разкрити. Камран Хасанов
Коментари Харесай

Путин блъфира ли? Сега картите са разкрити: Как Русия може да използва ядрени оръжия - три варианта

Блъфира ли Владимир Путин? Сега картите са разкрити. Камран Хасанов описа по какъв начин Русия може да употребява нуклеарно оръжие. Той очерта три разновидността.

Руският президент Владимир Путин разшири листата с аргументи за потребление на нуклеарно оръжие. Това се случи на фона на известията за допустимо унищожаване на рестриктивните мерки за удари на Въоръжените сили на Украйна със западно оръжие в дълбочина на територията на нашата страна, означи икономическият наблюдаващ на телевизионния канал Юрий Пронко.

Също по този начин в нуклеарната теория беше повишен описът на страните и обединенията, които са обект на въздържане на Русия благодарение на оръжия за края на света. Държавният глава приказва за друга значима актуализация: в случай че неядрена страна прояви експанзия към Русия и в това време има поддръжката на нуклеарна мощ, Москва може да класифицира това като взаимна офанзива.

Така приказките, че Путин блъфира, мигновено бяха обезвредени. Сега картите са на масата - Русия актуализира нуклеарната си тактика, като по този метод удостовери решимостта си, тъй като е явно, че това е направено с причина.

Преди това държавният секретар на Съединени американски щати Антони Блинкен и министърът на защитата на Германия Борис Писториус показаха убеденост, че Москва в никакъв случай няма да реши да употребява оръжие на края на света. А напълно неотдавна към тях се причисли и английският външен министър Дейвид Лами, който също така назова страната ни „ мафиотска “ страна.

Камран Гасанов, старши учител в катедрата по доктрина и история на публицистиката в университета РУДН и специалист от  РСМД, изясни в ефир по какъв начин Русия може да употребява нуклеарно оръжие. Той очерта три вероятни разновидността:

Първият вид е нашата лична територия. Да кажем Нова Земя, където няма да има опасност за никого - това ще бъде проява на нашата мощ. Вторият вид, по-болезнен, е Украйна. И последното са страните от НАТО. Например, Полша, Румъния, които предизвикат ескалация на спора.



Когато хората на Запад приказват за блъф на Кремъл, те имат поради третия сюжет. Те са безусловно сигурни, че Русия няма да употребява нуклеарно или каквото и да било оръжие на територията на Северноатлантическия алианс.

Страните от НАТО безгрижно имат вяра, че Москва се опасява да води война с груповия Запад. Струва им се, че съветската войска е затънала в Украйна, тъй че какво, споделят те, може да има конфликти с Полша и като цяло с всяка друга страна по света. Що се отнася до втория вид - удар по Украйна, за Съединени американски щати и техните спътници това, несъмнено, е по-малко болезнено; те позволяват подобен сюжет. Разбира се, Западът ще реагира, в случай че има офанзива с разрушение на военни или административни здания на Банкова, само че като цяло няма да се почувства задължен да отговори по някакъв метод, т.е. контрамерките ще бъдат асиметрични,- допусна събеседникът.

Превод: ПИ

Източник: Царьград

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед4036Проф. Нако Стефанов: 75 години дипломатически връзки сред КНР и БългарияАлтернативен Поглед11434Зефира Вълова: Фестивалът „ Изкуството на барока ” чества пълнолетиеАлтернативен Поглед9130Д-р Бисер Банчев: Никога двустранните връзки на Балканите не са единствено двустранниАлтернативен Поглед10817Д-р Бисер Банчев: Докато напрежението в Близкия изтокне се уталожи, на Балканите няма да има сериозен конфликтАлтернативен Поглед84929Проф. Людмил Георгиев: Живеем в един парадокс! Живеем в пещерата на Платон!Алтернативен Поглед875336Aлександър Песке: Рано или късно Европа ще изгори, белите ще бъдат против черните и държавните управления ще бъдат за чернитеАлтернативен Поглед227185Георги Марков: Тройната коалиция на светофара в Източна Германия ще има позорните 10% на локалните избориАлтернативен Поглед191696Проф. Николай Витанов: Ако украинците желаят да вършат нелепости, това ще е да атакуван БеларусАлтернативен Поглед150968Проф. Николай Витанов за математическата доктрина на лудостта - ВСУ за трети
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР