Рев на мощни двигатели и мотори оглушиха пространството пред Новотела

...
Рев на мощни двигатели и мотори оглушиха пространството пред Новотела
Коментари Харесай

Коцето Омара се завърна пред Новотела, този път докара абитуриент с тандем колелото си

Рев на мощни мотори и мотори оглушиха пространството пред Новотела в Пловдив, В последния ден от баловете там свето довеждане докрай ще отбележат възпитаници от Спортното учебно заведение „ Васил Левски “ и СУ „ Св. Партиарх Евтимий “, познато като Лиляната.
Прочетете още


Абитуриентите направиха усещане с избора на мощни коли, които да ги изпрати до аления килим. Не липсваха и такива, които бяха съпроводени от кордон от мотори. Най-зрелищен обаче се оказа превоза на абитуриент, докаран на тандем колело. Въпреки директните физически старания, момчето бе облечено в моден костюм с цвят бордо. Партнира му небезизвестният ученик на същото учебно заведение Коцето Омара. Миналата година, когато той означи завършването си, се появи пред Новотела гол до кръста, въртейки педали с негов другар чак от Кючук Париж. Изглежда това време е трансформирало Омара, защото през днешния ден той въпреки всичко беше облечен - с тениска и къси дънки. Заради впечатляващия резултат тандем колелото бе позволено до аления килим, където нормално е неразрешено за транспортни средства.



Без внимание не остана и Джани от Забърдо, който бе съпроводен от гайдар. Момчето призна пред кореспондент на TrafficNews , че от дребен пораства към магията на фолклора и за него е било значимо през днешния ден тя да го съпроводи.



Иначе и довечера зрелостниците от двете учебни заведения заложиха на класическа визия. Дамите демонстрираха жанр и класа, а кавалерите им всеобщо носеха типичен костюми в неутрални цветове.

Това е последната празнична нощ за випуск 2024. В идващите дни зрелостниците ще оставят купона на назад във времето, с цел да се приготвят за кандидат-студентските изпити и записвания в определените от тях университети.



Галерия:

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР