Русия страда от вътрешно разделение и раздор, прикритиот илюзорно единство.

...
Русия страда от вътрешно разделение и раздор, прикритиот илюзорно единство.
Коментари Харесай

Христо Грозев: Русия страда от вътрешно разделение и раздор, прикрити от илюзорно единство

" Русия страда от вътрешно разделяне и разкол, прикритиот илюзорно единение. Но в действителност милиони души и в Русия са вътрешно разселени дисиденти, които не желаят публично да изразят своето противоречие със обстановката с нашествието в Украйна. Те са едно безшумно малцинство и едно доста комплицирано болшинство, което не схваща какви са аргументите и задачите на войната в Украйна. "

Това съобщи журналистът от „ Белингкат “ Христо Грозев във видеообръщение във втория ден на пролетната сесия на Парламентарната асамблея на НАТО.

По думите на Грозев съветското държавно управление сполучливо популяризира подправени истории за замиране на Запада, полезностите на демокрацията и либерализма.

„ Един неуместен, само че доста сполучлив образец за интрига на дезинформация, публикувана посредством голям брой източници в последно време, беше подправеният разказ, че президентът Путин скоро ще разкрие доказателства, че Иисус е бил черен. Това е доста таргетирана акция за дезинформация, която реализира голям брой обсъждания в TikTok и YouTube. ” - изясни той.

„ Технологиите не се употребяват най-вече за положително, а за зло ”, уточни Грозев.

Според него изкуственият разсъдък е също толкоз добър да разпознава неавтентичните вести, колкото и в основаването на такова подправено наличие.

„ Вярвам, че може и би трябвало да бъде направено още доста в използването на ИИ, да се преподава в учебно заведение даже, а не да се опитваме да възпрепятстваме научно обществото и децата да работят с ИИ, тъй като изкуственият разсъдък към този момент се употребява като оръжие от злонамерени лица ”, сподели още Грозев.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР