Окръжната прокуратура в Пловдив привлече като обвиняем и задържа мъж

...
Окръжната прокуратура в Пловдив привлече като обвиняем и задържа мъж
Коментари Харесай

Разкриха причината за смъртта на жената, открита мъртва в апартамент

Окръжната прокуратура в Пловдив притегли като обвинен и задържа мъж за нанасяне на междинна телесна щета, от която е настъпила гибелта на 67-годишната му жена в Сопот. Тялото беше намерено в понеделник вечерта и тогава стана ясно, че брачният партньор е живял с него близо седмица. Първоначално беше формирано досъдебно произвеждане за гибел, породена по несъобразителност, само че след изработен разбор на събраните доказателства и експертизите 68-годишният Васил С. упрекнат, че е предизвикал гибелта на брачната половинка си като резултат от съзнателно нанесена междинна телесна щета, само че още веднъж по несъобразителност.

На 23 септември 2024 година е бил получен сигнал на телефон 112, че от апартамент в Сопот се усеща мощна неприятна миризма. На място са пристигнали полицейски и медицински екипи, като в една от стаите разкрили умряла жена. Установено било, че тя е  умряла преди няколко дни след зародил скандал сред нея и мъжа й. Според  събраните доказателства Васил С. е счупил лявата й бедрена кост, от което са настъпили затруднения – белодробна емболия, и дамата е умряла.

Той е арестуван за период до 72 часа с разпореждане на наблюдаващия прокурор. Предстои Окръжна прокуратура – Пловдив да внесе искане в съда обвиненият да остане в ареста. 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР