Един от най-любопитните моменти на тазгодишния Уимбълдън беше свързан с

...
Един от най-любопитните моменти на тазгодишния Уимбълдън беше свързан с
Коментари Харесай

Магическата отвара се завърна: Щабът на Джокович и странното им поведение

Един от най-любопитните моменти на тазгодишния Уимбълдън беше обвързван с " магическата запарка " на Новак Джокович, както самият някогашен номер едно я дефинира, а публицистите се засмяха и просто стопираха да питат повече за нея. Тогава сърбинът беше видян да всмуква незнайна субстанция от своята бутилка, която сигурно не беше течна. Повечето анализатори допуснаха, че става въпрос за несмесени енергийни добавки или изотоничен прахуляк, посредством които 21-кратният първенец от Шлема съумява да възвърне част от своите сили по време на мачовете, единствено че той отхвърли да разяснява въпросната тематика.

Оттогава не бяхме виждали Ноле да прибягва до същия забавен ход по време на дуелите си, единствено че събитията се повториха по време на полуфиналния му конфликт от Мастърса в Париж против Стефанос Циципас. Тогава неговият физиотерапевт Улисес Бадио пресипа незнайна субстанция в шишето му с вода, като от самото начало прикриваше дейностите си, а щом стана ясно, че камерите наблюдават неговите придвижвания, то останалите хора от екипа закриха съзнателно аржентинеца, с цел да не се виждат неговите дейности и напълно скоро бутилката беше в ръцете на Джокович.

Самата преживелица несъмнено изглеждаше много подозрително в профил и медиите изрично оповестиха по какъв начин този път няма да се задоволят с отговора за " магическа запарка " и по никакъв метод не упрекват в нещо сърбина, но странното държание на щаба му повдига някои въпроси и може би е време да има цялостна бистрота във връзка с одобряваните от тенисистите вещества по време на срещите.

Разбира се, то всичко това е по-скоро в областта на спекулациите и е изцяло допустимо просто балканецът да не желае да разкрива всяко едно нещо от тенис рутината си, което е изцяло разбираемо за един спортист на толкоз високо равнище.

Can anyone who knows tennis explain what is going on here, and why it’s being done this way? It looks amazingly dodgy.
— Damian Reilly (@DamianReilly)

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР