С викове Затвор за насилника“, нърша“, насилник“ и комплексар“ десетки

...
С викове Затвор за насилника“, нърша“, насилник“ и комплексар“ десетки
Коментари Харесай

Протестиращи нахлуха в блока на насилника на кучето Джеси, искат го зад решетните

С крясъци „ Затвор за насилника “, „ нърша “, „ принудител “ и „ комплексар “ десетки жители се събраха пред дома на някогашния притежател на кучето Джеси, което в продължение на 11 години бе насилвано, бито и измъчвано от Стоил Георгиев. След като то бе видяно от възпитаници в окаяно положение последва серия от дейности в негова отбрана и през днешния ден питбулът има нов дом и любящо семейство.
Прочетете още

Протестите с искане Георгиев да получи заслужено наказване обаче не стихват. Десетки и през днешния ден се събраха пред дома му, замеряха с яйца прозорците му и даже се заканиха: „ Следващия път ще са камъни “. Групата долу нахлу във входа на блока му. Започваха да тропат по вратата му и го подканиха да излезе на открито да се разправя с тях с думите: „ Излез, изверг замърсен “.



„ Стоиле, в случай че чуваш к*пеле мръсно, желая да знаеш, че няма да те оставим на мира. Ще отидеш там, където ти е мястото “, се чуваше от мегафона на протестиращ.

Сред тълпата бе и Радослава Камбурова, която е една от спасителките на кучето и в този момент поставя грижи за него.

Припомняме, че това е следващата акция, с която жители и бранители за правата на животните приканват страната да влезе в пълномощията си, като упражни по-строги ограничения по отношение на насилниците на животни. „ Не на страха “, приканиха те.



Снимки и видео: Metodi Dimitrov Dimitrov 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР