Дух на котка обитава руска къща, в която някога писаната

...
Дух на котка обитава руска къща, в която някога писаната
Коментари Харесай

Дух на изхвърлена котка се върна в къщата на жестоките си стопани

Дух на котка населява съветска къща, в която в миналото писаната е живяла със своите притежатели. Изглежда, че животното по този начин и не е могло да откри покой поради безсърдечния метод, по който са се отнесло към него стопаните му.

Историята на котката Димка почнала преди към осемдесет години. По това време тя живеела с четиричленно семейство, в което всички с изключение на майката Маша доста я обичали. Най-голямо удовлетворение от наличието на домашния любим изпитвали двете деца, които прекарвали всеки ден с гальовното животно.

Когато Димка остаряла обаче, нейните възрастни притежатели решили да се отърват от нея и напълно безскрупулно я изхвърлили в различен град, изоставяйки я на произвола. Узнавайки за загубата на Димка, двете момиченца пробвали да я намерят, само че колкото и да я търсели, не успявали.

Един ден обаче се случило знамение. Съвсем ненадейно изхвърлената писана още веднъж се появила до вратата им и почнала да мяука. Когато майката на двете деца излязла на открито, останала шокирана.

Димка изглеждала извънредно и по всичко личало, че дни наред е тичала, с цел да се върне назад в дома си, споделя потребителка на съветския уебсайт paranormal-news.ru. Въпреки нейната лоялност старата ѝ господарка не се трогнала при типа ѝ направила всичко допустимо да я прогони още веднъж. И да, този път в действителност съумяла. Димка повече не се появила и никой не чул нищо за нея.

 Духове

Така минали доста години. Двете деца в фамилията пораснали, задомили се и също си родили наследници. И вероятно щели напълно да не помнят за тогавашния си домакински любим, в случай че мистериозни събития не ги върнали назад към спомените за него.

Настоящите жители на дома им неведнъж разказвали за странна котка с плашещи очи, която седи при входната врата и мяука толкоз злокобно, че даже кучетата не смеят да реагират. На няколко пъти в къщата са се чували странни шумове, за които никой не може да даде разумно пояснение.

Случвало се и по первазите да бъдат забелязвани странни следи, напомнящи на котешки лапички, и то без оттова да е минавало животно. Най-шокиращо за всички обаче се оказало изявлението на малко момченце, което декларирало, че вижда котка в стаята и даже показало с ръка къде е. Въпреки това никой от възрастните не видял в къщата да има такова животно.

Не знам за какво Димка продължава да населява тогавашния си дом. Вероятно към момента не може да преглътне, че са я изоставили по този метод и търси разтуха. Ето че котките също могат да обичат и да изживяват несправедливостите, споделя още авторката на историята.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР