Британският футболист Дейвид Бекъм е изневерявал на съпругата си Виктория

...
Британският футболист Дейвид Бекъм е изневерявал на съпругата си Виктория
Коментари Харесай

Дейвид Бекъм е изневерявал на Виктория през целия им брак: подробности

Британският футболист Дейвид Бекъм е изневерявал на брачната половинка си Виктория по време на 25-годишния им брак, се твърди в нова книга - " Money, Sex and Power: The House of Beckham ", от журналиста Том Бауър. 

Авторът счита, че двойката можеше да се разведе от дълго време, тъй като имаше задоволително основателни аргументи. Те обаче остават дружно поради „ марката Бекъм “, написа Page Six.

В новата книга Бауер изброи имената на дамите, с които Дейвид е изневерил на Виктория: моделът Естер Канядас, моделът Селина Лори, собственичката на салон за хубост Даниел Хийт.

„ Виктория и Дейвид явно са считали, че са оставили всичко зад тила си “, отбелязва източникът.

Бившата персонална асистентка на спортиста Ребека Лус твърди, че са имали сантиментална връзка през 2004 година, само че също по този начин описа по какъв начин го е намерила в леглото с испанския модел Естер Канядас.

Твърди се, че това се е случило, когато Виктория се обадила на Луз, когато Дейвид не вдигал.

Ребека сподели, че футболистът е предизвикал страдалчество на брачната половинка му, само че цялата онлайн ненавист е ориентирана към нея. И това се отрази отрицателно на репутацията на дамата, която в този момент отглежда двама сина и преподава йога в Норвегия.
 Ребека Лус Ребека Лус Снимка: rebeccaloosofficial
А през 2017 година Дейвид беше видян с модела и диджей лейди Мери Чартерис, докато се мотаеше в скришен клуб в Гластънбъри. Тогава Виктория отлетя от Ню Йорк, с цел да открие персонално брачна половинка си. Те се караха доста и най-големият наследник на двойката, Бруклин, успокои родителите си.

„ В рамките на няколко секунди те започнаха гневна свада, най-големият наследник на двойката, Бруклин, действаше като миротворец сред тях “, споделя Том Бауер.

Освен това Бекъм даже ухажвал актрисата Чарлийз Терон.

„ Те не можеха да откъснат очи един от различен на жребия за Световната купа през 2010 година Между тях имаше електрическо пространство “, споделя създателят.
 Чарлийз Терон Чарлийз Терон Снимка: Getty Images
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР