Луис де ла Фуенте, селекционер на испанския национален отбор, заяви,

...
Луис де ла Фуенте, селекционер на испанския национален отбор, заяви,
Коментари Харесай

Селекционерът на Испания: Мислим само за победата

Луис де ла Фуенте, селекционер на испанския народен тим, съобщи, че против Албания " Ла Фурия " ще бъде с най-хубавото и няма да прави опити, тъй като отборът към този момент се е класиране за осминафиналите на ЕВРО 2024.

Испания играе на следващия ден от 22:00 часа българско време против Албания в финален мач от своята група на форума на Стария континент, предава Фокус.  За момента " иберийците " са първи в група " В " с 6 точки. Албания имат 1, с колкото е и отборът на Хърватия. Настоящият еврошампион Италия е с 3. Всеки един от преследвачите на Испания може да продължи напред при избрани условия.

" Рискуваме доста авторитет, самопризнание и продължаваме да се подобряваме. Ще подходим към мача по този начин, като че ли е финален. Най-добрите играчи ще вземат участие в този мач. Ние мислим единствено за успеха, тъй като желаеме да спечелим всеки мач.

Ще създадем измененията, които считаме за подобаващи, с цел да имаме най-хубавия тим за този мач. Имам сляпо доверие в 26-те, които са тук. Много съм спокоен в този смисъл. Голямото терзание е да не се контузи някой футболист. Това е най-лошата вест за един треньор “, като Де ла Фуненте напомни, че Испания са пристигнали в Германия,  " с цел да завоюват всичките седем мача “.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР