Обявиха 5 най-проблемни коли втора ръка. В желанието си да

...
Обявиха 5 най-проблемни коли втора ръка. В желанието си да
Коментари Харесай

Обявиха 5 най-проблемни коли втора ръка

Обявиха 5 най-проблемни коли втора употреба. В желанието си да имат кола или както в последно време е съвременно по няколко, множеството от българите си купуват коли втора употреба. Затова е доста значимо да сме осведомени преди да похарчим няколко хиляди, колкото са най-евтините сега коли на остаряло.

Анализатори на английското издание Whatcar, взаимно с огромна застрахователна компания изследваха коли на сред 6 и 20 години, в които вероятността за скрити проблеми е най-висока.

ТОП 5 на най-проблемните коли на остаряло

Обявиха 5 най-проблемни коли втора употреба 23.06.24 23:00 Нелекуваната хипертонична рецесия е рискова за живота! 23.06.24 22:30 Атентат в Русия! Въоръжени нападнаха православна черква и синагога! (ВИДЕО) 23.06.24 21:59 Осветлиха нов „ Нотариус “ – Тома Иванов. Вихрел се с парцели, питейни заведения и мерцедеси в Министерството на защитата 23.06.24 21:44 „ Възраждане “ и Има Такъв Народ в люта борба за третия мандат: Ще преглъщат его с договаряния 23.06.24 20:50

Opel Astra (2009-2015)

Ситуацията с надеждността на комбито Opel Astra с бензинов мотор не е най-хубавата. Затова 44% от интервюираните оповестяват за разнообразни неизправности на тази машина, с които са се сблъскали в последно време. Най-често водачите се оплакват от работата на климатика, скоростната кутия, окачването и електрониката.

Поради възрастта на колите, нито един лидер, взел участие в анкетата, не може да разчита на безвъзмезден ремонт (в гаранция). Въпреки това, съгласно притежателите, пътуването до сервизния център не е блъснало мощно джоба им. Средната сметка за ремонт е била по-малко от £300. В съвсем всички случаи цялата работа от майсторите лишава към един ден. Само 11% от притежателите на Opel Astra са чакали колата си повече от седмица.

Nissan X-Trail (2014-2022)

Според създателите на проучването японският Nissan X-Trail има репутацията във Англия на доста благонадежден кросоувър. Въпреки това, съгласно резултатите от изследването, беше допустимо да се откри, че 45% от притежателите на тази машина незабавно са се сблъскали с огромен брой неизправности по време на работа на машината. Най-често пораждат проблеми с работата на климатика, акумулатора, спирачките, електричеството, изпускателната система и скоростната кутия.

За 35% от притежателите на Nissan X-Trail ремонтът на автомобила е безвъзмезден (гаранционен). Въпреки това, 10% от интервюираните са имали по-малко шанс и са били принудени да платят повече от £1500 за работа. В половината от случаите ремонтът на автомобила лишава един ден. Останалите 50% от колите стояха в сервизите повече от седмица.

Land Rover Discovery (2004-2017)

Друг водач в антирейтинга е всъдеходът Land Rover Discovery. Собствениците на колата се оплакаха от ненадеждността на колата, както и от високата цена и сложността на ремонтите. През последните две години 46% от притежателите на Land Rover Discovery са се сблъскали с проблеми с SUV едновременно. Според автомобилистите най-често пораждат проблеми с батерията, спирачната система, мотора, горивната система и окачването.

Само 6% от колите са ремонтирани в гаранция. За множеството притежатели на Land Rover Discovery ремонтът коства £750. В същото време 35% от интервюираните споделиха, че би трябвало да платят от £1000 до £1500. за услугата. Обикновено ремонтът на SUV в сервизни центрове лиши към седмица.

Tesla Model S (2014-2022)

Единствената електрическа кола, попаднала в антирейтинга за надеждност, е Tesla Model S. Според изследването 64% ​​от притежателите на тази американски автомобил са имали най-малко една нередовност по време на работа за две години. Както признават притежателите, неправилната работа на електрониката, батериите, навигацията и климатика се е трансформирала в същинско главоболие за тях. Шофьорите също се оплакват от окачването и електронните асистенти.

В 50% от случаите разноските за ремонт на Tesla Model S са поети от самата компания.

Lexus RX (2003-2009)

Впечатляващият жанр и впечатляващата гама от варианти вършат Lexus RX привлекателна покупка. Проблемите с надеждността обаче скапаха опита на доста участници в проучването на тази машина. Така 45% от интервюираните оповестяват за проблеми с автомобила. Повечето от недоволствата на водачите бяха породени от окачването и спирачната система.

Ремонтът на японски кросоувъри също лишава доста време. В резултат на това 36% от колите са прекарали повече от седмица в сервизите.

Източник: Money.bg

Още вести четете в: Бизнес, Живот, Темите на деня За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР