Бен Шепърд беше изумен, когато Меган Трейнър разкри, че не

...
Бен Шепърд беше изумен, когато Меган Трейнър разкри, че не
Коментари Харесай

Огромната грешка на Меган Трейнър в Бруклин Бекъм оставя Бен Шепърд безмълвен

Бен Шепърд беше учуден, когато Меган Трейнър разкри, че не е имала визия кой е Бруклин Бекъм, когато я свърза с сегашния й брачен партньор Дарил Сабара.

27-годишната певица беше посрещната на снимачната площадка на This Morning този понеделник (17 юни 2024 г.), с цел да разпространява шестия си студиен албум на огромния лейбъл Timeless и беседва с водещата и колежката му Кат Дийли защо е правила.

По време на диалога хитмейкърът на All About That Bass разкри, че е била уредена с артиста от Spy Kids Дарил от двама другари, Бруклин и тогавашната му другарка Хлоуи Грейс Морец през юли 2016 година

>

Въпреки че от този момент той се трансформира в известно име, Брукли се бореше да изпъкне на фона на холивудската кариера на сполучливата си другарка, изключително оттатък езерото, и Меган нямаше визия кой е той, когато го срещна.

Разкритието беше потресаващо за Бен Шепърд, защото водещият не можа да не подсети на Меган, че Бруклин Бекъм не е нищо друго с изключение на наследник на някогашната Spic...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР