Дори когато дисководещият пуска музика, той казва кой пее. Прокуратурата

...
Дори когато дисководещият пуска музика, той казва кой пее. Прокуратурата
Коментари Харесай

Адв. Велислав Величков: Изглежда, че премиерът има невидим прокурорски имунитет

" Дори когато дисководещият пуска музика, той споделя кой пее. Прокуратурата отхвърля да каже кой пее в записите с гласа на Борисов. С какво се е занимавала прокуратурата, като тя би трябвало да откри дали е прочут или незнаен причинителя. Прокуратурата отхвърли да каже чии е гласа от записа. Но в случай че облече гласа в облик, ще се намерят два-три състава от Наказателен кодекс ".

Това сподели юрист Велислав Величков по 7/8 ТВ.

" Най-голямото закононарушение е да запишеш закононарушение на хора от висшите етажи на властта. Ние сме като в Латинска Америка. Нашата прокуратурата може да откри дали гласът на премиера е премиера. Нашата прокуратурата не бездейства и изборно работи. Това е в действителност отвод на правораздаване. Отказите да образува досъдебно произвеждане е отвод от правораздаване. Действа като съд ", продължи юристът.

" Престъпникът остава ненаказан. И в последна сметка престъпността се усилва. Вече живота и здравето са пленник на прокуратурата. Новият основен прокурор споделя, че в случай че е в публичен интерес може да се разкрие всичко. Но в случай че става въпрос за избрани лица, внезапно следствената загадка покрива всичко. Никой не попита коя е прелестната госпожа, която е спала в неговата спалня. Притеснително ще е, в случай че прокурор не му е задал този въпрос. И тя да бъде разпитана за пачките и кюлчетата. Изглежда, че министър председателят има незабележим прокурорски имунитет ", приключи Величков.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР