Бурно разочарование сред феновете на Ники Минаж, които бяха закупили

...
Бурно разочарование сред феновете на Ники Минаж, които бяха закупили
Коментари Харесай

Бурно разочарование сред феновете на Ники Минаж заради отменен концерт след ареста на певицата

Бурно отчаяние измежду почитателите на Ники Минаж, които бяха закупили билети за концерта на американската рапърка в сцена Co-op Live в Манчестър. Събитието беше анулирано в последния миг, откакто хип-хоп дивата беше задържана на летище „ Схипхол “ в Амстердам.

Минаж е била арестувана по съмнение в експорт на леки опиати, след което е била санкционирана и ѝ е било разрешено да продължи пътуването си, оповестиха от холандската полиция.

Въпреки това тя не е съумяла да стигне в точния момент до Манчестър за концерта си в събота, който беше отсрочен до момента в който близо 20 000 почитатели бяха на арената в очакване тя да излезе на сцената.

„ Похарчих 150 паунда за билета си и си взех почивен ден, а ние седяхме там към три часа в очакване и ни споделиха, че това няма да се случи “, сподели тя. „ Смазана съм! “, разяснява пред Би Би Си 18-годишната Имоджен Поуп от Нютън-ле-Уилоус в Мърсисайд.

Феновете бяха пуснати в залата в 19:00 ч. и се надявали, че концертът ще стартира до момента в който не чули известието за отлагането, към 21:30 ч. Според видеоклипове в обществените мрежи и данни за полетите самолетът, който се допуска, че транспортира Минаж, към момента е бил в Амстердам, когато концертът в Манчестър е бил отсрочен. В тази връзка стотици почитатели задават въпроса - за какво концертът не е бил анулиран по-рано.

Самата Ники Минаж разгласява видео в профила си в " X ", в което е снимала момента на инспекцията на летището и диалог с представител на управляващите в Амстердам.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР