Иска ли Русия диалог? Украйна има най-големия в света опит

...
Иска ли Русия диалог? Украйна има най-големия в света опит
Коментари Харесай

Володимир Зеленски: С Швейцария подготвяме среща на върха за мир. Иска ли Русия диалог?

„ Иска ли Русия разговор? Украйна има най-големия в света опит с машинация от страна на Русия по време на договаряния. Измама, която по-специално бе прикритие на Русия за подготовката на тази война. И тъкмо по тази причина са нужни световни старания – Среща на върха за мир с присъединяване на водачите, които Русия няма да може да излъже. Съвместно с Швейцария приготвяме такава среща на върха. Започва на 15 юни. “ Това съобщи украинският президент Володимир Зеленски в свое изказване от Харков. 

По думите на Зеленски повече от 80 страни са удостоверили своето присъединяване в срещата.

„ И ние продължаваме да работим с водачите, като ги каним да се причислят към срещата на върха. Благодаря на всички, които в действителност оказват помощ да наближат този мир. И аз се обръщам към международните водачи, които към момента са настрана от световните старания по подготовката на Срещата на върха за световния мир – към президента Байдън, водачът на Съединените щати, и към президента Си, водачът на Китай. Ние не желаеме Уставът на Организация на обединените нации да бъде изгорял... изгорял тъкмо като тези книги. И се надявам, че и вие не желаете. Моля, проявете своето водачество в наближаването на мира – същинския мир, а не просто пауза сред ударите “, прикани Володимир Зеленски. 

 Тежка злополука на Подбалканския път тази нощ, има потърпевши 1 мин. Тежка злополука на Подбалканския път тази нощ, има потърпевши  Мъж е намушкал смъртоносно майка си 1 мин. Мъж е намушкал смъртоносно майка си  Много слънчеви часове: Какво ще бъде времето в неделя? 4 мин. Много слънчеви часове: Какво ще бъде времето в неделя?  Силно земетресение е записано в Коралово море 2 мин. Силно земетресение е записано в Коралово море  Европа е изправена пред трагично горещо лято 3 мин. Европа е изправена пред трагично горещо лято  Лимузина с зрелостници катастрофира в центъра на София (СНИМКА) 1 мин. Лимузина с зрелостници катастрофира в центъра на София (СНИМКА)  Тежка злополука на Подбалканския път тази нощ, има потърпевши 1 мин. Тежка злополука на Подбалканския път тази нощ, има потърпевши  Мъж е намушкал смъртоносно майка си 1 мин. Мъж е намушкал смъртоносно майка си  Много слънчеви часове: Какво ще бъде времето в неделя? 4 мин. Много слънчеви часове: Какво ще бъде времето в неделя?  Силно земетресение е записано в Коралово море 2 мин. Силно земетресение е записано в Коралово море  Европа е изправена пред трагично горещо лято 3 мин. Европа е изправена пред трагично горещо лято  Лимузина с зрелостници катастрофира в центъра на София (СНИМКА) 1 мин. Лимузина с зрелостници катастрофира в центъра на София (СНИМКА)

 

 

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР