Депутатката Елена Гунчева, която напусна групата на „Възраждане“ заяви пред

...
Депутатката Елена Гунчева, която напусна групата на „Възраждане“ заяви пред
Коментари Харесай

Гунчева вече не подкрепя Путин

Депутатката Елена Гунчева, която напусна групата на „ Възраждане “ съобщи пред бТВ, че не поддържа дейностите на Путин в Украйна. Тя разяснява, че няма оповестена война и в това отношение може да става дума за специфична военна интервенция, само че на процедура се водят военни дейности.

Гунчева дефинира като смешка статуса си във Facebook, че съветските ракети може да ударят Министерския съвет на България.

Според нея политиката на България би трябвало да води независима политика и да балансира сред огромните страни.

Тя означи, че е било редно да има референдум за присъединението ни към Европейски Съюз и НАТО, само че сега тков допитване би било нелегално, тъй като подписаните от страната ни интернационалните контракти на страната не може да са предмет на референдум.

Гунчева съобщи също, че ръководителят на „ Възраждане “ Костадин Костадинов не е давал на депутатите от групата си спомагателните пари, които им се поставят за наемане на специалисти, образуване на приемни. Казвал, че ги събира за издаване на учебник за деца и за дарения.

Елена Гунчева сподели още, че с нея е разговарял Андрей Гюров за поддръжка за държавно управление с първия мандат, само че съгласно нея този парламент е изчерпал доверието.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР