Не слушайте Кунчев и Кантарджиев, не слушайте НОЩ! Тези хора

...
Не слушайте Кунчев и Кантарджиев, не слушайте НОЩ! Тези хора
Коментари Харесай

Д-р Тодоров изригна: Не слушайте Кунчев и Кантарджиев, не слушайте НОЩ! Тези хора ви говорят откровени лъжи

Не слушайте Кунчев и Кантарджиев, не слушайте НОЩ! Тези хора ви приказват неистини, гарнирани с откровени нелепости.
Кой сподели, че вирусът не е прочут? Ако те настояват, че коронавирусите не са се разпространявали в човешката популация до момента, това значи, че би трябвало да си хвърлят дипломите и да се махат. Разликата сред Ковид-19 и останалите коронавируси е минимална. Той не е по-различен от тях. Това разяснява през днешния ден доктор Георги Тодоров, лабораторен доктор и член на Контролната комисия на Български лекарски съюз /БЛС/.

„ Няма Ковид. Истинското име на вируса е SARS-cov2. Тези манипулатори омешаха всевъзможни понятия за да манипулират обществото. Съобщават медицински обстоятелства с терминология, по-приличаща на жълт вестник, трансфораха математиците без дипломи в лабораторни лекари, трансфораха детски учителки в инфекционисти, като в това време не желаят да приказват с нито един инфекционист. Когато доцент Божидарова се обади, доцент Мангъров се обади, проф. Чорбанов се обади, аз се обадя, нас ни пренебрегват.

Защо? Защото сега посредством подправената пандемия желаят да ни набутат имунизацията. Независимо коя е тя. Целта на тия ограничения въобще не е да ни пазят от пандемията. Такава просто няма. Последната известна пандемия в света е тази на полиомиелита, който е преборен през 54 година “, съобщи доктор Тодоров.

„ Защо нито един публицист не пита българското държавно управление, за какво бе пичове, за какво не купувате ваксини за всички? Има задоволително количества на свободния пазар и от съветските, и от китайските, а също и от „ Пфайзер “. Отговорът е: Защото в случай че ги вкарат и всички искащи се имунизират, след това няма да имат мотив да ни постановат локдауни. Защото всеки ще каже: Който се опасява от заразяване, да се е ваксинирал, за останалите – маските падат.

По думите му не е правилно и, че сме преди всичко на Балканите и на четвърто по смъртност в Европейски Съюз.

„ Тези хора лъжат! Ние стигнахме висока смъртност през ноември месец, 2020 година. Но не от Ковид. В България постоянно месечно са умирали сред 280 и 340 индивида. Има интервали през три, четири години, когато тъкмо по това време се случва по-висока смъртност, която е подбудена от най-различни фактори. Но днешната висока смъртност в края на предходната година се дължи на обстоятелството, че пропагандата уплаши и лекарите, и тези от Министерство на здравеопазването, които в един миг не знаят какво вършат – стопираха плановите интервенции и грижите за пациентите си. Колегите оставят пациентите на произвол.

На първо място сме били на Балканите? От какво? Кунчев може да си плюнчи молива колкото си желае и да написа каквото си желае, където си желае и както си желае. Въпросът е кой му има вяра. Заповедта към хората от НОЩ и държавното управление идва отвисоко и гласи: уплашете хората и можете да вършиме с тях каквото си желаете “, добави доктор Тодоров.

Според него затварянето на страната ни няма да промени нищо.

„ Напротив, мъката ще продължи. Това ще е мъка на човешкото схващане и на душeвността ни. Нито една страна нищо не е преборила до момента със затваряне. Няма такава “, съобщи той

Според доктор Тодоров пропагандаторите сега се пробват да убедят хората, че всички са евентуални цели на ковид, че 100% от популацията е възприемчиво към ковид.

„ Абсурд! Ние не сме 100% възприемчиви за антивирусна ваксина за морбили, та камо ли за това нещо. В момента в популацията ни най-малко 80 % от хората са невъзприемчиви към вируса. Те и да се имунизират, и да не се имунизират, в никакъв случай няма да се разболеят. Ако приемем, че тази ваксина е подействала, направила го е несхватлив, или по-леко схватлив и той ще боледува по-леко, това към този момент е друго. Но аз не преставам да настоявам, че при тази зараза няма безсимптомни, които да заразяват други хора. И мога да го потвърдя с числа.

До през днешния ден в страната няма и 300 000 души/това е популацията на град Варна/, по отношение на цялото население на страната, които потвърдено да са се срещнали с Ковид-19 посредством тъй наречените PCR реакция, или по различен начин/защото има и други начини/. Какво са 300 000 индивида към седем милиона и двеста хиляди? По-малко от 5%. И вижте какъв брой ниска е смъртността. От сезонен грип умират повече хора. Това не е нито зараза, нито пандемия, нищо не е. Плашат ни просто “, счита доктор Тодоров.

По думите му краят на тази нервност ще пристигна тогава, когато държавното управление бъде заменено с такова, което откаже да робува на наднационалните структури. Защото от тези среди идват безумните заповеди за локдауни и прочие

„ Съд за тези, които докараха толкоз хора до нервност, а може би скоро и до психиатриите и неотложно преустановяване на тази откровена „ корист с медицината “, както сподели психиатърът доктор Владимир Сотиров “, добави доктор Тодоров.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР