Кои храни съдържат повече протеини от яйцата? Както вече знаете,

...
Кои храни съдържат повече протеини от яйцата? Както вече знаете,
Коментари Харесай

Кои храни съдържат повече протеини от яйцата?

Кои храни съдържат повече протеини от яйцата? Както към този момент знаете, с цел да качите мускулна маса, би трябвало да ядете доста протеини. Повечето начинаещи незабавно стартират да се опират на кокоши яйца, вярвайки, че те съдържат най-вече от тях. Не се заблуждавайте – има единствено шест грама протеин. Challenger откри още 5 протеинови продукта, които ще дадат преднина на яйцата!

Спирулина

Това име крие специфичен жанр синьо-зелени водорасли. Защо тя ни е забавна? Всичко е просто: изсушената спирулина съдържа към 60% протеин (две лъжици ще съдържат към осем грама), също така е богата на аминокиселини, минерали, витамини С, А, Е и витамини от групата В и с всичко това е малко -калории: към 79 калории на 100 грама. Интересувате ли се? Тогава не пропускайте да опитате една от тези пет предписания.

Печени соеви зърна

Соята се състои от 40% протеини, които по нищо не отстъпват по качество на протеините от скотски генезис (което е изключително значимо за вегетарианците). Опитайте да експериментирате малко, като изпържите соевите зърна с обичаните си подправки. Ще се изненадате какъв брой засищащи и необикновено вкусни са. Отлична и здравословна закуска за бързо похапване денем!

Кои храни съдържат повече протеини от яйцата? 15.06.24 01:00 Как да отличим истинския парфюм от подправения и да не изхарчим непотребни пари? 15.06.24 00:30 Как храните могат да ви оказват помощ да спите? 15.06.24 00:00 ИЗВЪНРЕДНО от Бъкингам!: Крал Чарлз взе историческо решение, положението му поради рака е съществено 14.06.24 23:54 Руско дете-гений твърди, че е от Марс и шокира света с ужасяващи предсказания за бъдещето! 14.06.24 23:10

Гръцко кисело мляко

Вече сме писали нееднократно, че всеки здрав човек би трябвало да има тази суперхрана в хладилника. Гръцкото кисело мляко е с ниско наличие на калории (само 66 калории на 100 грама), доста богато на протеини (15-17 грама на порция) и също по този начин съдържа доста „ положителни бактерии “, които ви оказват помощ да отслабнете и възстановявате стомашно-чревния тракт. Яжте кисело мляко за закуска, гарнирайте салатите си с него или направете тези вкусни палачинки.

Сирене Грюер

Традиционното швейцарско сирене Грюер, като се изключи че има извънредно внимателен и необикновен усет, е и богато на протеини: на всеки 100 грама артикул има 27 грама протеин. Но бъдете деликатни: не забравяйте, че твърдите сирена съдържат почти същото количество мазнини като протеините, тъй че не се увличайте прекалено много от тях.

Тиквени семена

„ Опасността “ със семената е същата като със сиренето: тяхното калорично наличие е доста високо. Би било оптимално да имате дребна шепа и тогава ще получите към 10 грама протеин, витамини и потребни микроелементи и не повече от 200-300 калории. Особено се предлага за мъже!

 

Източник: Challenger /Превод: SafeNews

Още вести четете в: Uncategorized, Свят За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР