Пороите и наводненията през първия месец на пролетта отново заплашват

...
Пороите и наводненията през първия месец на пролетта отново заплашват
Коментари Харесай

Алена ни стресна с мрачна прогноза: Порои и наводнения у нас до края на март

Пороите и наводненията през първия месец на пролетта още веднъж заплашват градове и села. Нептун е в Риби до 2025 година, не можем да ги избегнем, само че възприятието ни за себесъхранение би ни помогнало вредите да са минимални, сподели топастроложката Алена, представена от retro.bg.

В политическия живот на България настъпват промени, обвързани с изборите, а политиците за следващ път дават обещание благоденствие на народа ни, само че гласоподавателите не са не запомнили горчилката от годината на Уран и мъчно се доверяват, разяснява тя.

В сегашния месец е задължителен контролът върху питателните артикули, изключително импорт от чужбина, поради заплаха от хранителни отравяния, което е допустимо и с наша продукция поради проявена безнаказаност при селскостопанското произвеждане, предизвести астроложката.

Месец март ни орисва на мечтаното ново начало, което ще е сполучливо, в случай че в годината на Уран сме съборили остарялото и непотребното и сме почнали строеж на нови, постоянни основи, на които да стъпим и да се развиваме. Проблемът е, че мнозина подценяват вредата от въздействието на прибързаните си дейности, от неналичието на рационална мисъл.

А тази припряност, изключително измежду хората на по-нисши служебни позиции, които желаят бързо да напреднат и да забогатеят, само че не от заплатата си, води към неуспех, неточности, а при мнозина до законови и правосъдни санкции. Не си мислете, че през 2021 година Съдбата и Кармата ни орисват на опция близките да бъдат мамени и да се обогатяваме с техните познания и умения, като хитруваме и лентяйстваме, давайки тип, че работим.

Това няма по какъв начин да се случи. Меркурий, изключително в своето непосредствено придвижване, би подкрепил или оказал помощ на всеки, който с труда си реализира мечтаното материално статукво по почтен метод. Март ни подлага на тестване, с цел да ни принуди да осъзнаем по какъв начин да сортираме средата си и кои хора да не позволяваме до себе си.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР