Скандалът между певицата Мария и нейната колежка Теодора и продуцентът

...
Скандалът между певицата Мария и нейната колежка Теодора и продуцентът
Коментари Харесай

Нов развой на скандала: Мария стъжни живота на колежката си Теодора!

Скандалът сред певицата Мария и нейната колежка Теодора и продуцентът Ненчо Касъмов се разраства с цялостна мощ. Вчера миньончето заяви новости около случая, който раздруса фолк средите. 

Оказа се, че Мария е надделяла колежката си и в този момент се закани, че ще стъжни живота на Теодора и продуцента, които за малко помрачиха проектите й за последната й ария „ Малка черна рокля “.

„ Нашата обичана ария е още веднъж в моя канал. Когато си почтен и се трудиш, и даваш сърцето и средствата си, а някой с измама те попречва, ето резултата. Мисля, че единствено могат да ми благодарят, че най-малко за малко ги върнах в играта и си спомниха за тях. Пожелавам си едно неповторимо лято с всички вас. Обичам ви и съм ви признателна. Подготвям ви нещо още по-добро с най-хубавия екип и с цялата ми любов “, написа Мария в обществените мрежи и с това разгласи завръщането на новата си ария.

Скандалът сред двете страни е за авторското право върху песента и най-много върху текста. Тази ария е гръцки кавър и Теодора я записва през 2011 година, когато става жесток шлагер. Преди няколко седмици Мария пуска същата ария, като е трансформирала дребна част от текста. И това разгневи продуцента на Теодора, както и самата певица.

Те от своя страна стопираха плана на Мария, която се ядоса и направи същото и с версията на колежката си. Авторските права на песента са изтекли и Мария е закупила музиката, като има цялостно разрешение от текстописеца да употребява същия текст. Но по това време създателят не е имал право да работи за реализатори отвън „ Пайнер “ и по тази причина е вписано името на брата на Теодора.

„ Братът на Теодора ще би трябвало в съда под клетва да признае истината “, заканва се Мария. Певицата е безапелационна, че след всичко направено от ответната страна, не счита да пусна песента на Теодора, защото има действителни права да го направи.

„ Не смятах да се стига дотук, само че те ме предизвикаха “, оправдава се Мария./show.blitz.bg

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР