Месечните разходи на Филип Киркоров възлизат на 5 милиона рубли

...
Месечните разходи на Филип Киркоров възлизат на 5 милиона рубли
Коментари Харесай

Филип Киркоров със 70 000 евро джобни на месец: Екзалтирана фенка му приписва апартамента си

Месечните разноски на Филип Киркоров възлизат на 5 милиона рубли или към 70 000 евро, научи HotArena.
Само на прессекретаря си Киркоров заплаща 3500 евро. За креативния си колектив, който наброява 20 души, изпълнителят харчел 21 000 евро. Останалата част от сумата отивала за обслужващ личен състав, облекла и битови потребности.
Според ранглиста на „ Форбс “ за най-високо платените съветски актьори Киркоров се подрежда на второ място. По данни на изданието годишният приход на звездата възлиза на 7,4 милиона $, написа „ Телеграф “.

Също по този начин, неотдавна се разбра, че стара фенка от Уляновск е приписала жилището си на естрадната звезда Филип Киркоров. Това оповестява SM-News, който е направил рейтинг на най-неочакваните и странни дарове на съветските звезди.
Топ в класацията е точно подаръкът на пенсионерката, която приписва единственото си жилище на краля на съветската сцена.
Киркоров не приел подаръка, само че настоятелната фенка не се отказала от жеста си.
Тя декларирала, че ще оформи наследство с подаяние, защото освен тя, само че и майка й били откровени почитателки на гения на кумира си.

Руската поп звезда Филип Киркоров живее на пъпа на Москва, а в приказния му дом се усеща мирис на българска храна.
Той сподели луксозния си дом в Москва. Макар да живее в разкош артистът не е не запомнил българските си корени. По вратите е закачил мартенички. Той признава с горделивост, че за шанс татко му е българин.Щастлив бил да живее по половин година в морската ни столица Варна. Където видял друг живот.
От първите стъпки в дома на звездата човек има чувството, че се намира в приказка. Заради децата си Алла – Виктория и Мартин Филип е обзавел приказен свят в една от пристройките на къщата. Където има и плувен басейн и наследниците му упражняват плуване всеки ден.

Киркоров споделя, че дъщеря му е кръстена на майка му. Както и на Алла Пугачова. Която остава най-голямата му обич.
По време на разходката из първокласната къща той споделя, че всичко което му е предсказала баба Ванга се сбъдва. 1994 г се оказва съдбоносна за Киркоров. Той се дами за 18 години по-голямата Пугачова през март. А през април почива майка му и то на рождения му ден.
Поп артистът демонстрира дрешника си, който е с големи размери. В него той сменя облеклата си по пет пъти дневно, предават от btvnovinite.bg.
За себе си споделя, че е вманиачен по обувките и признава, че не знае точната им численост, само че може би са 10 хиляди. Оказва се огромен поддръжник на модата, а първи уроци му е дала Катя от Ритон.
Целият втори етаж на жилището е цялостен със фотоси на звездния реализатор. Но макар, че е международно прочут обича да си похапва шопска салата. А когато посети България не пропуща да опита кебапчета и пържени картофки.


Инфо: Хот Арена

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР