DACIA обяви, че на фона на успешна първа година сътрудничество

...
DACIA обяви, че на фона на успешна първа година сътрудничество
Коментари Харесай

DACIA и UTMB удължават сътрудничеството си

DACIA разгласи, че на фона на сполучлива първа година съдействие с UTMB World Series, двете страни са взели решение да продължат партньорството си за още три години.

В резултат на новото съглашение, Dacia става основен сътрудник на UTMB® World Series, главен сътрудник на Dacia UTMB® Mont-Blanc и резервира статута си на извънреден авто сътрудник на събитията на UTMB® World Series в Европа.

" С други думи, приключението ще продължи ", споделят от Dacia. " Това демонстрира още един път, че Dacia и UTMB® World Series споделят сходни полезности – взаимност, смелост, отборен дух и достоверност. Пътеката в планината е премеждие, предизвикателство на границите и почитание към хората и околната среда, което е съвършено комбиниране за територията на марката Dacia: Eco-Smart, Robust and Outdoor, Essential, само че Cool. "

Като резултат от удължаването на съглашението, Dacia става главен сътрудник на най-емблематичното трейл съревнование освен в Европа, само че и в Целия свят- , като за задачата то ще се назовава Dacia UTMB® Mont-Blanc. Надпреварата покрива разстояние от 171 километра, денивелацията му е 9963 метра, а трасето минава през Италия, Швейцария и Франция.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР