Прави се голямо ново телевизионно шоу за смъртта на мъж

...
Прави се голямо ново телевизионно шоу за смъртта на мъж
Коментари Харесай

Голямо ново шоу за разследване на смъртта на Стюарт Лъбък в басейна на Майкъл Баримор

Прави се огромно ново телевизионно шоу за гибелта на мъж в басейна на Майкъл Баримор, което поражда нови очаквания за правдивост за фамилията на жертвата.

Продуценти, които обмислят договорка с Netflix или съперника Amazon Prime, търсят очевидци, които са били в дома на звездата в нощта, когато 31-годишният Стюарт Лъбок умря преди 23 години. Полицията сподели, че „ в този момент е моментът да излезе напред “ и прикани всяка нова информация да им бъде предоставена.

Документалният филм може да се окаже още едно главоболие за някогашния водещ на Strike It Lucky Баримор, 72, който се радва на възкръсване като реализатор на TikTok, до момента в който възнамерява да се реалокира в Испания. Семейството на Стюарт споделя, че програмата може да даде нова вяра и насоки за следствие – и са дали обещание в никакъв случай да не се откажат от своя кръстоносен поход за истината.

Бившата му брачна половинка Сю Хоман сподели: „ Ние постоянно ще се борим за правдивост. Всичко, което може да хвърли светлина върху случилото се, е положително н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР