Майкъл Ричардс, на 74 години, разкри, че концепцията му за

...
Майкъл Ричардс, на 74 години, разкри, че концепцията му за
Коментари Харесай

Звездата от Seinfeld Майкъл Ричардс разкрива, че е резултат от сексуално посегателство: „Трябваше да се примиря със съзнанието, че съм нежелан`

Майкъл Ричардс, на 74 години, разкри, че концепцията му за този свят е била резултат от полово принуждение против майка му в новите му мемоари Входове и изходи

След като получи цялата история от майка си, Филис Нардози, тя му сподели, че искаше да направи аборт, само че те бяха противозаконни, когато тя беше бременна през 1949 година, тъй че тя реши да го даде за осиновяване, само че в последна сметка промени решението си и го отгледа като уединен родител.

След като чу това за първи път, Ричардс сподели, че е унищожен и че го е предиздвикало да се почувства като нежелателен.

Това също по този начин обясняваше за какво през целия си живот той имаше възприятието, че не е прелъстителен и изпълнен с яд в себе си. 

„ Трябваше да се примиря със знанието, че съм нежелателен или че майка ми желае да се отърве от мен “, сподели роденият в Кълвър Сити, Калифорния.

„ То...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР