Четвъртък, 23 юни, е ден за творчески и нестандартни решения,

...
Четвъртък, 23 юни, е ден за творчески и нестандартни решения,
Коментари Харесай

Хороскоп: Овенът изпитва несигурност, стрелецът с делови успехи

Четвъртък, 23 юни, е ден за креативен и ексцентрични решения, ден цялостен с наслада и придвижване. Добре е да прекарате известно време в дребна компания, в диалози, слушане на музика и гледане на филм. Обърнете повече внимание на любовта. Ако желаете прелестно другарство, бъдете благи и усмихнати. Направете сантиментална вечеря, експериментирайте в леглото, само че не злоупотребявайте със половите практики.

Овен

Ще изпитате неустановеност за нещо, в което сте били безусловно сигурни. А повода за несигурността е, че някой от вашето обграждане желае непременно да разклати доверието ви. Днес може да бъдете сприхави и склонни да прекалявате съгласно хороскопа ви. 

Телец

Вие желаете да намерите отговор на вашите въпроси непременно. Но преди да накарате другите да спорят с вас, помислете дали си коства да се забърквате в конфликтни обстановки, единствено с цел да разберете нещо. От вас зависи да вземете вярното решение! 

Близнаци

Възползвайте се от опциите, които идват към вас и се стремете да постигнете персонален баланс. Понякога сте склонни да преувеличавате и това може да ви сътвори проблеми във взаимоотношенията.

Рак

Днес може да е превъзходен ден: проявете своето водачество, само че действайте с такт и дипломация. Освен това вашият оптимизъм и радостно въодушевление ще се трансферират и върху другите. Добър миг за някои съответни ходове. 

Лъв

Днес ще бъде ден, в който би трябвало да се впрегне вашият лидерски дух. Когато мислите, че нещата не могат да се трансформират и че обстановката, в която се намирате, ще остане такава, ще получите помощ, която не сте очаквали. 

Дева

Намеренията ви бяха положителни, само че това, което желаете да извършите, няма да ви е от изгода в дълготраен проект. Вие избирате пътя, по който желаете да поемете, тъй че спрете да търсите отговори наляво и надясно, тъй като всеки вижда живота съгласно личните си упования.

Везни

Опитайте се да не разпилявате силата си, като желаете да вършиме прекалено много неща едновременно. Организирайте концепциите си и решавайте една по една дилемите. Вие сте единственият човек, който знае кое е най-хубавото за вас, тъй че не позволявайте на другите да диктуват бъдещите ви стъпки.

Скорпион

Дори и в никакъв случай да не сте мислили, че нещата ще свършат по този начин, Вселената ви предлага нови уроци, които да научите и да ви накара да се развивате в посока, която не сте очаквали. Проявете по-голяма адаптивност, когато става въпрос за обстановки, които ненадейно се изправят пред вас.

Стрелец

Вие сте много спокойни и съсредоточени, тъй че всичко в деловата сфера ще работи по-лесно. С някои задължения ще приключите по-бързо и по-лесно, в сравнение с сте възнамерявали. Време е да се отпуснете и да допринесете за по-добри връзки с обичания човек.

Козирог

Опитвате се да намерите метод да разрешите една обстановка. Бавно излизате от някои напрегнати моменти. Въпреки че сте мислили, че няма да съумеете да свършите една работа, виждате, че постепенно стартират да се подреждат нещата.

Водолей

Някои елементи на пъзела стартират към този момент да си идват на мястото и да се подреждат, а вие усещате, че се отпускате и че нервността ви постепенно изчезва. Успявате да решите някои проблеми и към този момент може в действителност да се отпуснете.

Риби

Доброто постоянно ще надвива, тъй че не трупайте отрицателни страсти в душата си. Това е просто стадий, през който би трябвало да преминете, а не доживотна присъда. Приемете всичко, което ви идва и се доверете на законите на Вселената!

Автор: Ивелина Пенчева - астролог, tribune.bg
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР