Бургаският кв. Победа почерня от полиция рано тази сутрин. Специализираната

...
Бургаският кв. Победа почерня от полиция рано тази сутрин. Специализираната
Коментари Харесай

Бургас почерня от полиция. Какво става?

Бургаският кв. „ Победа ” почерня от полиция рано тази заран. Специализираната полицейска акция е почнала към 7:30 часа тази заран, оповестява Нова телевизия.

Акцията е против битовата престъпност.
-->
Униформените претърсват първокласен парцел на ул. " Зора " 45 в квартал " Победа ". В къща, която е опасана с най-малко двуметрови огради, са влезнали няколко полицейски екипа, които правят обиск. В двора са паркирани джип БМВ и микробус, посочи " Флагман ".

Малко по-късно служителите на реда изведоха с белезници млад мъж. Той е задържан по съмнения, че е обвързван с наркоразпространение, заяви началникът на Отдел " Охранителна полиция и КАТ " комисар Марин Димитров, който е на мястото и следи осъществяването на профилираната полицейска интервенция.

" Проверяват се адреси, търговски обекти на няколко места в Бургаска област. Има арестувани лица и предмети, които са обект на закононарушение като обири и стопански закононарушения ", добави комисарят.

„ Имаме арестувани голям брой лица и са открити предмети, които са обект на битовата престъпност. Претърсват се голям брой адреси и търговски обекти, на територията на които имаме информация, че може да се прави незаконна активност “, сподели още Димитров.

Той добави, че интервенцията е напълно с превантивна активност, защото битовата престъпност в Бургаско не е на доста високо равнище.

" Тази интервенция е по-скоро с превантивна цел. Назад във времето има арестувани 4 групи, които са осъществили кражба на крупни суми. Точно в този адрес имаме сведения, че лицето, което е в него, се занимава с наркоразпространение ", сподели още той.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР