Европейските граждани трябва да се подготвятза потенциална война. Председателят на

...
Европейските граждани трябва да се подготвятза потенциална война. Председателят на
Коментари Харесай

Урсула фон дер Лайен: Европейските граждани трябва да се подготвят за потенциална война

Европейските жители би трябвало да се подготвятза евентуална война. Председателят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен прикани европейските жители да се приготвят за евентуална война и да влагат в защита, заявявайки, че укрепването на отбранителните качества може да усъвършенства стопанската система на Европейски Съюз.

Европейските жители би трябвало да се приготвят за евентуална война

Фон дер Лайен акцентира значимостта на продължаващата поддръжка за Украйна във времена на война и акцентира нуждата от подсилване на отбранителните качества на Европейския съюз. Тя загатна, че би трябвало да се влага повече в защитата, в случай че Европа желае да поддържа мира на континента.

Урсула фон дер Лайен: Европейските жители би трябвало да се приготвят за евентуална война 26.05.24 19:51 Die Welt: Клетка на Хамас е възнамерявала офанзиви против израелското посолство и американска военна база в Берлин 26.05.24 19:31 Засилен трафик и тапи по пътищата след трите почивни дни 26.05.24 19:28 Разкриване на шпионаж в университетите: Европейски Съюз основава връзки с разследващите организации за отбрана на софтуерните проучвания “ 26.05.24 18:00 Британски академик: Нова пандемия е безусловно неизбежна 26.05.24 17:00

Фон дер Лайен разиска и хибридните офанзиви на Русия, като загатна провокации по границата в Балтийско море, потреблението на мигранти като инструмент за оказване на напън и опитите за делене на европейците в обществените медии.

Тя има вяра, че укрепването на защитата на Европейски Съюз може да има позитивни последствия и за стопанската система. Като образец тя даде самодейността на Полша и Гърция за основаване на обща система за противовъздушна защита и акцентира, че вложението на милиарди в защита би трябвало да сътвори и положителни работни места в Европа.

Източник: Фокус

Още вести четете в: Свят За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР