Братът на Ружа Игнатова проговори ексклузивно за престоя си в

...
Братът на Ружа Игнатова проговори ексклузивно за престоя си в
Коментари Харесай

Братът на Ружа Игнатова проговори ексклузивно за престоя си в най-страшния затвор в САЩ!

Братът на Ружа Игнатова проговори извънредно за престоя си в най-страшния затвор в Съединени американски щати! “Бях в най-страшния затвор в Америка, който преди няколко години закриха, защото не съблюдава разпоредбите за отбрана на наказаните. Не ме питайте какво претърпях. Хора се убиваха за жълти стотинки, беше доста ужасно. Трябваше всеки да се пази и да се бори за живота си всеки ден ”, разкрива детайлности братът на Ружа Игнатова.

След като съдът го освобождава той стартира да работи в Америка една година, с цел да си стъпи на краката и се връща в родината си. Труди се в интерес на бездомните хора. Това трансформирало напълно живота му.

“Когато облечеш затворническия костюм, душeвността ти се пречупва. Вътре бях с убийци, наказани на 20+ години или до живот. Тези хора нямат какво да губят ”, повдига завесата Константин над злокобните условия, при които е излежавал присъдата си в Съединени американски щати.

Братът на Ружа Игнатова проговори извънредно за престоя си в най-страшния затвор в Съединени американски щати! (ВИДЕО) 24.06.24 17:15 Иво Инджов за SafeNews: Тъпчем на едно място 24.06.24 17:03 Зеленски прави радикална чистка в Службата за защита след опита за убийството му 24.06.24 16:53 Девет аргументи, заради които кожните проблеми се появяват след 30 години 24.06.24 16:39 Европейски Съюз реши да употребява замразени съветски активи за 1,4 милиарда евро военна помощ за Украйна 24.06.24 16:27

“Не вземам опиати и не съм правил опит за самоубийство в пандиза ”. Това сензационно самопризнание направи братът на Ружа Игнатова Константин в извънредно изявление пред роден ютуб канал.

Преди месец той кацна у нас, откакто бе освободен от затвор в Ню Йорк, където лежа близо 3 години за присъединяване си в най-великата машинация с криптовалута OneCoin.

„ Арестуваха ме на аерогарата. Дори не знаех какво се случва, прибирах се към България и десетки служители на реда ме чакаха и ме арестуваха. От там живота ми се прекатурна “, описа още той в NAYcast.
Малката присъда на Игнатов е в резултат на съглашение с държавното управление, което той подписа преди време в подмяна на разкриването на цялата скица OneCoin, която завлече стотици хиляди хора с над 4,4 милиарда $.

“Не мога да схвана за какво хората си мислят, че съм милионер. За жал ще отчайвам множеството дами и ще споделя, че в действителност не съм. Имам карта за градския превоз, напълно естествен човек съм и пребивавам естествен живот ”, споделя Игнатов.

За персоналния му живот не се знае нищо с изключение на, че откогато се върна у нас много елит дами го налазиха.

Последователки в мрежата му станаха някогашни участнички в „ Ергенът “, които по този начин и не откриха любовта в шоуто като Ирина Карабаджак и Габриела Великова. Други като Гергана Райчевска – Мис Силикон 2010, Магдалена Иванова и Десислава Димитрова са извънредно заинтригувани от особата на Константин и следват всяка негова стъпка.

Наскоро се разбра и че Константин ще влезе в риалитито „ Биг Брадър “.

За присъединяване си той изискал 100 хиляди лв.. Не е ясно обаче дали ще ги пъхне  джоба. Парите обаче не били единствените условия на Константин. Той изискал обособена стая, зала за подготовка и разнообразни здравословни храни, настояват източници от екипа на шоуто.

Предаването се чака да стартира през есента. А Константин най-малко ще бъде „ пандизчия “ в най-скандалната къща измежду елементарни, само че артистични хора.

 

 

Източник – Kliuki.bg

Още вести четете в: Крими & Темида За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР