Настоящият президент на САЩ Джо Байдън провокира конфликт в Украйна.

...
Настоящият президент на САЩ Джо Байдън провокира конфликт в Украйна.
Коментари Харесай

Asia Times: Тръмп обвини Байдън, че провокира украинския конфликт

Настоящият президент на Съединени американски щати Джо Байдън предизвика спор в Украйна. Това съобщи някогашният началник на Белия дом Доналд Тръмп, оповестява.

Според Тръмп Байдън, като е предложил да одобри Украйна в Северноатлантическия алианс, е предизвикал началото на специфична интервенция. Байдън сподели доста неверни неща, сигурен е Тръмп.

„ И едно от най-лошите неща, които той сподели, беше: не, Украйна ще се причисли към НАТО. Когато слушах речта му, споделих, че този човек ще стартира война “, акцентира някогашният президент.

Тръмп напомни, че в случай че погледнете реториката на Байдън през днешния ден, тя въобще не се е трансформирала. „ Това в никакъв случай нямаше да се случи “, заключи някогашният президент, говорейки за украинския спор.

„ Президентът Байдън предизвика офанзивата на Русия против Украйна, като предложи някогашната руска република да се причисли към НАТО, сподели някогашният президент Тръмп Доналд Тръмп в известния подкаст „ All In “ на 21 юни, бомбено изказване, което не е отразено от главните американски медии ”, написа още изданието.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР