Охраната на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов не е отсега,

...
Охраната на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов не е отсега,
Коментари Харесай

Демерджиев за охраната на Борисов: Тези дни две жени загубиха живота си, нямаше един полицай

Охраната на водача на ГЕРБ Бойко Борисов не е занапред, а от времето на държавното управление на „ сглобката ”. Явно тя е засилена сега, което е мярка, когато има действителна опасност за него. Това съобщи някогашният длъжностен министър на вътрешните работи Иван Демерджиев в „ Лице в лице “ по bTV.

„ Тези дни две дами изгубиха живота си в случаи на домашно принуждение. Там нямаше един служител на реда да им помогне ”, разяснява Демерджиев. Той посъветва отговорите за снайперистите по оградата на ГЕРБ да се търсят от Министерство на вътрешните работи. Бившият министър сподели също, че политическите водачи у нас се занимават да охраняват себе си, а не да се грижат за сигурността на хората.

Министерство на вътрешните работи би трябвало да даде съществени отговори и за неочакваната поява на Евелин Банев - Брендо пред Софийския затвор. Демерджиев напомни, че е имало и други скандални случаи на прекосяването на границата, като за тях беше обещаната щателна инспекция. Резултати от нея обаче по този начин и не бяха обявени, разяснява той.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР