Двама мъже, заподозрени в заговор за отвличане на високопоставени бразилски

...
Двама мъже, заподозрени в заговор за отвличане на високопоставени бразилски
Коментари Харесай

Мафиотско разчистване на сметки в бразилски затвор взе жертви

" Двама мъже, обвинени в скрит план за похищение на високопоставени бразилски жители, бяха убити в затвор в град Сао Паоло ", съобщи Би Би Си.

" Дженеферсън Арапесидо Мариано Гомеш, прочут като Нефо, и Режиналдо Оливейра де Суза, прочут като Ре, бяха заклани от лишени от независимост, до момента в който чакаха правосъдния развой ", добави английската медийна корпорация.

" Двамата бяха арестувани през предходната година в границите на профилирана полицейска интервенция, предотвратила похищения на високопоставени жители на латиноамериканската страна за приемане на откуп. Сред евентуалните жертви на плануваните отвличания бе и магистратът Сержио Моро, тогава наблюдаващ прокурор по знаковото антикорупционно дело с кодово име " Автомивка ", уточни още Би Би Си

" Ре е бил заклан в тоалетна, а Нефо - до момента в който се е разхождал в двора на пандиза. Тримата причинители са признали за убийствата и се предали на управата на пандиза ", добави медията от Обединеното кралство.

" Убийците са споделили пред проверяващите: Ние имахме сметки за почистване ", написа още Би Би Си.

" За жертвите и техните убийци се допуска, че са част от най-могъщата мафиотска конструкция в Бразилия - " Първа столична команда ", описа още медията.

" Медия от страната в Южна Америка стартира версията, че Нефо и Ре са били убити, тъй като се готвели да сключат съглашение с управляващите ", добави Би Би Си.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР