Бизнес дамата и тв водеща Юлияна Дончева бе изправена пред

...
Бизнес дамата и тв водеща Юлияна Дончева бе изправена пред
Коментари Харесай

Данъчните погнаха Юлияна Дончева

Бизнес дамата и тв водеща Юлияна Дончева бе изправена пред сериозна задача тези дни – да убеди бирниците, че счетоводството на компаниите й изрядно. Красавицата, която в предишното бе народен представител от Национална движение „Симеон Втори", се оказа обект на данъчна проверка, при която се преглеждат всички фактури, доклади и заплащания. Самата тя не се тормози от инспекцията, само че е реалност, че финансовата организация съумя да наруши комфорта й.

В началото на седмицата някогашната тв водеща спря с джипа си „ Мерцедес ” на паркинга на столичния хотел „ Интерконтинентал ” (бивш „ Радисън ”). Облечена елегантно - с алено сако и черен панталон, Юлияна слезе от всъдехода с дебела директория с документи в ръка. По същото време от другата предна врата на роувъра излезе непозната на необятната общност русокоса жена в непоколебим костюм – счетоводителката на Дончева. Двете се насочиха пеш към офиса на Национална агенция за приходите на ул. „ Аксаков ” 21.

Щом влязоха в постройката на данъчните, дамите се насочиха към стаята на отдел „ Обработка на отговорности и заплащания ”. Там се обслужват и ревизират комерсиалните компании, регистрирани по закона за Данък добавена стойност. Юлияна и колежката й бяха посрещнати от млад контрольор, който ги настани край огромна маса с няколко стола и стартира обширно да ревизира документите им. Докато бирникът преглеждаше фактурите и докладите, тв звездата резервира хладнокръвие и даже на моменти се усмихваше.  Срещата в Национална агенция за приходите продължи към час. На финала й Дончева не беше помръкнала, което дава съображение да се допусна, че компаниите й не са правили престъпления.

Бившата национална представителка има 3 компании на свое име. Съдружник в тях е младият й брачен партньор Станислав Недков-Стъки, настояват осведомени. През ООД-тата си Юлиана реализира търговия с импортни фешън артикули, а върти и био сладкарница в един от огромните столични молове.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР