Най-сексуално активната жена в Австралия посочи основната грешка, която мъжете

...
Най-сексуално активната жена в Австралия посочи основната грешка, която мъжете
Коментари Харесай

Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото /снимки/

" Най-сексуално дейната " жена в Австралия уточни главната неточност, която мъжете позволяват в леглото, написа Daily Star.
26-годишната порномоделка Ани Найт твърди, че е била с 500 сътрудници, с помощта на което е схванала коя е най-голямата неточност на мъжете по време на секс.
Русокосото прелъщение, което сега има осем любовници, отбелязва, че болшинството от сътрудниците й се отнасят несериозно към любовната игра. И прибавя, че е " полуда " какъв брой доста мъже не знаят по какъв начин да доставят наслаждение с пръстите си.
" Почти никой не отделя време, с цел да откри моето " място на наслаждение ". Всички те влизат и излизат и всичко е готово ", оплаква се Найт.
Освен това, по думите на австралийката, по време на секс доста мъже са прекомерно груби и по този метод я нараняват.
" След като се провалят в любовната игра, те минават към главното ядене и доста от тях са като хамали с къртач. Не съм сигурна кой ги е учил по какъв начин да вършат секс, само че не е била жена ", споделя тя.
Ани признава, че постоянно й се постанова да " учи " сътрудниците си на нещо ново всеки ден.
" Не мога да преброя какъв брой пъти съм учила мъж къде е клиторът или по какъв начин да доближи G-точката. Кървяла съм толкоз доста пъти от мъжете, които са толкоз груби ( пръстите си), мислейки си, че колкото по-грубо е, толкоз по-добре. Но това не е вярно!
Те не знаят нищо, само че не можете да ги вините, тъй като никой не ги е учил. Те са израснали с порно и считат, че по този начин би трябвало да се прави секс ", отбелязва тя. 
Наскоро горещата красавица разкри какъв брой пари изкарва като порномодел. Австралийката твърди, че на месец си докарва по 200 000 $.
" Ходех на към 3 срещи годишно, по тази причина върша и това. Никога не съм била почитател на срещите, тъй че желаех да си дам тласък и се държа отговорно, като обявявам мнения за срещите онлайн ".
Моделката признава, че ключът към намирането на добър сътрудник е да му опише за кариерата си и да види по какъв начин ще реагира на думите й.
" Преди да излезем на среща, те знаят добре какво върша за работа, защото го имам в профила си за запознанства, тъй че няма какво да укривам и от какво да се срамя.
Очевидно ще ме последват първо в Instagram, с цел да могат да видят коя съм и какво върша ", споделя тя.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР