През ноември Катрин Зита-Джоунс и Майкъл Дъглас ще отпразнуват 24-ата

...
През ноември Катрин Зита-Джоунс и Майкъл Дъглас ще отпразнуват 24-ата
Коментари Харесай

24 години брак и 2 деца по-късно - как Катрин Зита-Джоунс и Майкъл Дъглас ще променят живота си

През ноември Катрин Зита-Джоунс и Майкъл Дъглас ще отпразнуват 24-ата годишнина от сватбата си. Двамата има две деца, които са към този момент пораснали - това са синът им Дилън (23 г.) и щерка им Карис (21 г.). Именно обаче тъй като децата им са към този момент огромни и са поели по личен път, двойката е решила да направи смяна в живота си.
 Най-доброто от Катрин Зита-Джоунс и Майкъл Дъглас - Карис Дъглас към този момент е пълнолетна
Най-доброто от Катрин Зита-Джоунс и Майкъл Дъглас - Карис Дъглас към този момент е пълнолетна

Как гордите родители означиха рождения ѝ ден

В изявление за Wall Street Journal  разкрива, че дружно със брачна половинка си желаят да изоставен Ню Йорк.

" Майкъл и аз планираме да прекараме повече време на Бермудските острови и в Европа ", споделя актрисата.

Тя прибавя също, че и по тази причина двамата са взели решение да продадат голямото си имение в Ървингтън, окръг Уестчестър.

" Когато купих нашия дом в Ървингтън, знаех, че фамилията ни ще има доста щастливи моменти тук и по този начин и беше. Сега, когато и синът, и щерка ни напуснаха гнездото, наподобява, че е подобаващият миг за продажба ", прецизира.

Сумата, за която е оповестено имението за продажба, е 12 милиона $. Двамата артисти го купуват през 2019 година за четири и половина милиона, само че са отделили време и средства за поправки, с цел да го модернизират, като обаче в това време са запазили историческия дух на постройката, издигната през 20-те години на предишния век.

Имотът разполага с осем спални, закрит плувен басейн, фитнес зала, библиотека с дървена ламперия и зала за игри. Освен това през топлите месеци притежателите му могат да употребяват и лятната къща, която има външна кухня и просторна столова. Семейството и гостите им могат също по този начин и да се разхождат из просторната градина с дървета и поляни.
 Малката фамилна загадка на Катрин Зита-Джоунс и Майкъл Дъглас
Малката фамилна загадка на Катрин Зита-Джоунс и Майкъл Дъглас

От която децата им могат да са само удовлетворени

Този дом Катрин Зита-Джоунс и Майкъл Дъглас купуват, откакто преди този момент за съвсем 20.5 милиона $ продават имението си в близкия Бедфорд. Освен в Ню Йорк звездната двойка има парцели и на Бермудските острови, в Испания, Канада и Уелс, написа Hello.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР