Кронпринцесата на Павлос подстрига спокойна фигура в кадър за рожден

...
Кронпринцесата на Павлос подстрига спокойна фигура в кадър за рожден
Коментари Харесай

Принцеса Мари-Шантал от Гърция отдава сладка почит на своя съпруг „номер едно“ принц Павлос, докато той отбелязва 57-ия си рожден ден със сдържано семейно тържество

Кронпринцесата на Павлос подстрига спокойна фигура в кадър за рожден ден с тази брачна половинка Мари Шантал, щерка Олимпия и синовете Аристид и Константин-Алексиос (вдясно)

Цялото семейство беше усмихнато и изглеждаше умерено, до момента в който позираха към маса с обилна торта за рожден ден в центъра на Лондон. На фотографията (отляво) Олимпия, Аристид, принц Павлос Принцеса Мари-Шантал и Константин брачната половинка Мари-Шантал избира да носи блуза с копчета в цвят каки с чифт дънки.

Тяхната 27-годишна щерка модел Олимпия изглеждаше без грим и грееше за фотографията в семпла черна тениска и зелени панталони.

Константин носеше бяла раирана риза и сиви карго панталони, до момента в който брат му Аристид избра елементарен пуловер в цвят шисти.

Семейството е основано по целия свят. Олимпия живее в Нотинг Хил, Павлос и Мари-Шантал прекарват по-голямата част от времето си в Ню Йорк, ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР