Лятото е все по-близо и въпреки променливото време навън, вече

...
Лятото е все по-близо и въпреки променливото време навън, вече
Коментари Харесай

Чантите на лято 2024 - кои са най-актуалните модели

Лятото е все по-близо и макар изменчивото време на открито, към този момент зареждаме гардероба си с нови облекла за топлите дни. А това няма по какъв начин да не повдига и въпросa с какви тъкмо чанти да ги съвместим, с цел да бъдем в крайник с най-актуалните трендове. Затова и събрахме 10 модела, които би трябвало да имаме в дрешника си за лято 2024.
 Най-актуалните модели кецове за тази пролет и това лято
Най-актуалните модели кецове за тази пролет и това лято

Красиви и комфортни за дълги разходки

Oversize

Чантите с огромен размер са ни обичани, тъй като в тях можем да съберем всичко належащо. А какво по-хубаво от това, в случай че са и съвременни. Tе са най-вече в квадратна, правоъгълна или трапецовидна форма и могат да са както в класическо черно, по този начин и в по-смели цветове, подобаващи за лятото.

Текстури

Чантите с друга текстура, които освен наподобява по-различни, само че са и по-специални на досег, са настоящи във всички форми и размери. А най-хитова е имитацията на змийска кожа.

Материали

Плетените и сламени чанти несъмнено са един ексцентричен избор и несъмнено все ги гледаме по витрините, само че не се осмеляваме да си ги купим, тъй като се чудим с какво ще ги съвместим. Е, това лято можем да ги носим както на плажа, по този начин и в всекидневието. 
 Снимка 666164

Клъчът

Той е една безконечна класика, която е и измежду трендовете за лято 2024. Тази дребна, елегантна чанта е подобаваща както за особено мотиви, по този начин и за всекидневието, в случай че обичаме да съчетаваме стиловете и да внесем малко грациозност в деня си, написа Vogue.
 Снимка 666163

Тип Кофа

Този вид чанти в началото са основани, с цел да се поставя в тях бутилка вино, с което несъмнено незабавно ни печелят. Е, в тях можем да сложим и друго, тъй като са подобаващи както за всекидневието, по този начин и за по-специални мотиви.

Мини чанти

Много са сладки, няма спор. Но е мъчно да поберем в тях нещо уважи от карти, червило и смарт телефон (в положителния случай). Но в случай че имаме подходящ мотив да се изфукаме с подобно бижу, то не трябва да го пропущаме.
 Най-актуалният топ на пролетта (според французойките)
Най-актуалният топ на пролетта (според французойките)

Ето с какво да го комбинираме

Блясък, още искра

Дали ще са пайети, скъпоценни камъни, огромни украшения, катарами или вериги - всичко, което блести и е върху чантата ни ще бъде шлагер за лято 2024. И сигурно ще ни зареди с позитивно въодушевление, а всички погледи ще са точно върху акцента в нашия тоалет.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР