Бизнес дамата и Мисис България“ Мариана Маринова е вторият известен

...
Бизнес дамата и Мисис България“ Мариана Маринова е вторият известен
Коментари Харесай

Мариана Маринова влиза във „Фермата“

Бизнес дамата и „ Мисис България “ Мариана Маринова е вторият прочут участник в идното издание на „ Фермата “, което потегля на 6 септември по bTV. Топ моделът и уредник на състезания за хубост ще бъде измежду известните във формата, който под мотото „ Нов свят “ ще сложи фокус върху общественото разделяне в обществото ни. Заедно с останалите участници Мариана ще подложи на тестване силата и духа си в конкуренция за огромната премия.

През 2007-а Мариана става притежател на купата „ Мисис България “, с което печели правото да показа страната на интернационалния конкурс „ Мисис Вселена “, където през 2008-а заема влиятелното второ място. Същата година стартира да работи в организацията на конкурса  „ Мисис Вселена ”. Организатор е на интернационалните и национални надпревари - „ Лейди България ”, „ Мис Силикон ”, „ Miss Summer International ” и доста други. Мариана е родена в София, приключва УНСС със компетентност „ Журналистика “. От 2001-а  работи в разнообразни малките екрани като кореспондент и водещ. През 2008-а получава наградата вице „ Мисис Вселена “, както и контракт за работа със международната централа на състезанието. От 2009-а работи в продължение на 4 години за една от най-престижните фешън организации във Венецуела, като паралелно с това взе участие в организацията на „ Мисис Вселена “ по света. Лице е на редица благотворителни начинания, основава открита телефонна линия за дами, потърпевши след слагане на силиконови импланти. Маринова признава, че от много време обмисля присъединяване си във „ Фермата “ и през днешния ден се усеща подготвена да се впусне в предизвикването. „ Искам тъкмо в този миг от живота си да изпитам себе си. В последните две години се стремя по всевъзможен метод да избягам от зоната си на комфорт и се пробвам да върша разнообразни неща, които да ме провокират. Скачах с бънджи, с парашут, летях с планер, гмурках се “, споделя Мариана, която се дефинира като градско момиче, което не се опасява да работи.  Маринова желае да покаже на двете си деца, че човек може всичко, стига да има предпочитание и да не се отхвърля. За решението си получава поддръжката на огромната си щерка. Мариана счита, че най-важните персонални качества, които ще й оказват помощ да преодолее всевъзможни тествания, са доброжелателността, отговорността и дисциплината, които влага. „ Влизам във всичко, което върша, с голямо предпочитание. Дори, когато то ме напусне, отговорността ме държи към това, което съм дала обещание да свърша. Моето персонално достижение ще е да покажа, че съм стойностен човек. Това ще е моят край. Другите борби не са ми толкоз значими “, споделя Мариана и не крие, че като интензивно спортуващ човек, в борбите ще разчита на физическата си подготовка. 

Две групи участници ще влязат в идния сезон на риалитито.  Те ще живеят в две обособени ферми, като всяка от тях ще има собствен ментор. Това ще бъдат опитните фермери Марин Петров и Росен Николаев, които ще оказват помощ на участниците в грижата за стопанствата и ще ги учат на полезности като усърдие, почитание към традициите.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР