Английската луксозна марка създаде загадка около новия Rolls-Royce Wraith Kryptos. Производителят умишлено

...
Английската луксозна марка създаде
загадка около новия Rolls-Royce Wraith Kryptos.
Производителят умишлено
Коментари Харесай

Rolls-Royce пълен с тайни - видео

Английската първокласна марка създаде загадка към новия Rolls-Royce Wraith Kryptos. Производителят съзнателно дава на клиента загадка, с цел да я реши последователно с помощта на улики и шифри. Това, което във всеки случай е ясно че Wraith Kryptos е луксозно купе в лимитирано особено издание.

Клиентите сами би трябвало да решат загадката. Клиентът, който първо реши пъзела, получава премия от Rolls-Royce. Духът на екстаза, фигурата, която украсява капака на всяка кола на Rolls-Royce, е ключова за разкриването на този код. Думата „ криптография “ е гравирана в шифъра на Rolls-Royce към основата на фигурата и с тази информация клиентите могат да започнат своето криптографско пътешествие.



"Rolls-Royce Motor Cars през днешния ден разкри препратка към неотдавна показаната си колекция Wraith Kryptos " - сподели Торстен Мюлер-Йотвес, председател на Съвета на шефовете на Rolls-Royce - “Когато клиентите по целия свят получат своите коли Wraith Kryptos, те ще започнат да дешифрират мистериозните съобщения, открити в поръчковите елементи вътре и извън на колата. ”

Всяко от 50-те транспортни средства в колекцията Wraith Kryptos, която беше представена през юли 2020 година, е украсено с шифър, основан по поръчка от дизайнера на Rolls Royce Катрин Леман. Леман също дава малък съвет - “Намирането на „ ключа “ е първата стъпка в разкриването на мистериозния код. ”
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР