Адвокатът на Гриша Ганчев - Станислав Трендафилов, заяви, че появилата

...
Адвокатът на Гриша Ганчев - Станислав Трендафилов, заяви, че появилата
Коментари Харесай

Адвокатът на Гриша Ганчев заподозря атака срещу ЦСКА в сигнала за уредени мачове

Адвокатът на Гриша Ганчев - Станислав Трендафилов, съобщи, че появилата се през днешния ден информация за разпит на клиента му във връзка уредени мачове, е поредна офанзива към ЦСКА в основен миг.

„ Мисля, че всеки естествен човек може да си направи заключението за какво в основни моменти за тима се появяват всевъзможни такива офанзиви, които отминават за месец “, сподели Трендафилов пред bTV.

Той е безапелационен, че публикуваната през днешния ден информация за „ черно тото “ по медиите може да пристигна единствено от две места - от вътрешен човек измежду проверяващите органи или от източника на подадения сигнал до Министерство на вътрешните работи.

Гриша и Даниел Ганчеви през днешния ден бяха поканени в Националната полиция в столичния квартал „ Младост “, като същото се случи и с Борислав Михайлов преди няколко седмици. Тези събития се застъпват с изнесената от спортния министър в оставка - Радостин Василев, информация, че УЕФА и ФИФА е сезирала родните институции за 4 футболни срещи от сезон 2019/20, за които има подозрения, че са били с манипулиран резултат.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР