Гигантът за стрийминг на музика Spotify навлиза в нов етап

...
Гигантът за стрийминг на музика Spotify навлиза в нов етап
Коментари Харесай

Spotify относно нарастването на абонамента, световната музика и следващите големи възможности за поточно предаване

Гигантът за стрийминг на музика Spotify навлиза в нов стадий на напредък – подобен, който се концентрира върху повече многообразие от реализатори и немузикално наличие.

2023 година беше рекордна година за повишаване на клиентите в Spotify, само че с муден стопански напредък и рецесия на разноските за живот, по какъв начин колосът за стрийминг на музика ще продължи стабилната си траектория на напредък, до момента в който минава към по-ефективен, по-печеливш компания? 

Говорейки на Фестивала на творчеството Cannes Lions през 2024 година Густав Гиленхамар, вицепрезидент на абонаментите и пазарите в Spotify, сподели, че част от отговора се крие в свързването с нова световна аудитория – както от страна на актьора, по този начин и от страна на публиката – до момента в който непрестанно търсят способи за основаване на стойност за съществуващите клиенти посредством ново наличие и други. 

Въпреки че шведският музикален колос се разрасна фрапантно от стартирането си през 2008 година, той не беше ваксиниран против икономич...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР