ВМРО настоява за спиране на фондовете за Скопие и замразяване

...
ВМРО настоява за спиране на фондовете за Скопие и замразяване
Коментари Харесай

ВМРО настоява за спиране на фондовете за Скопие и замразяване на разговорите за членство на РСМ в ЕС

Вътрешна македонска революционна организация упорства за прекъсване на фондовете за Скопие и заледяване на диалозите за участие на РСМ в Европейски Съюз

Настояваме България да изиска от Брюксел ясна, точна и единна позиция за антибългарското държание на държавното управление на Мицкоски

Вътрешна македонска революционна организация се обръща към държавното управление и президента на Република България с изрично гледище страната ни да предложи на Европейски Съюз прекъсване на финансирането от предприсъединителните фондове на Европейски Съюз за Северна Македония. Настояваме българските управляващи да изискат от Брюксел ясна, точна и единна позиция за антибългарското държание на държавното управление на Мицкоски.

Заявката на министър-председателя на РСМ Християн Мицкоски, че българите няма да бъдат записани в конституцията на Северна Македония е следващото жестоко тъпчене на договореностите, които е приела страната претендент за член на Европейския съюз.

Припомняме, че още в първия ден като министър председател Мицкоски съобщи, че измененията в Конституцията, с които българите би трябвало да бъдат вписани в нея, няма да бъдат признати, до момента в който той е на поста.

Абсолютно належащо е да спре разглеждането на процеса на присъединението на Албания и Македония към Европейски Съюз като обединен развой. Двете страни би трябвало бъдат разграничени по пътя на тяхната европейска интеграция и действително договаряния на Европейски Съюз с РСМ да стартират чак когато страната стартира да съблюдава договорите с България и уговорките пред Съюза.

Република Северна Македония няма място в Европейския съюз, до момента в който не спре с езика на омразата към България и действително не подсигурява спазването на културните и човешки права на своите жители, които имат българско съзнание.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР