Филиз Хюсменова от ДПС подава оставка като депутат от парламента.

...
Филиз Хюсменова от ДПС подава оставка като депутат от парламента.
Коментари Харесай

Фелиз Хюсменова подава оставка като депутат

Филиз Хюсменова от Движение за права и свободи подава оставка като народен представител от Народното събрание. Решението си тя обоснова с претекста, че по този метод поема отговорност за резултата от изборите във Варна.

Това тя декларира в свое послание, качено на Facebook страницата на ДПС-Варна, откъдето тя бе определена за депутат.

„ Движение за права и свободи във Варненска област беше силата, дала живот и ентусиазъм на първите, тръгнали проведено и законно да пазят правата си, отпред с Почетния ни ръководител доктор Ахмед Доган. То беше образец за подражателство на други организации. Благодаря ви, че в нелекото време на актуалното ни политическото съществуване, още веднъж бяхме дружно и получих вашата поддръжка като лидер на листата за Народно заседание! Опитахме се да върнем ентусиазма, зрелостта и мъдростта в политиката на нашето равнище. Резултатите не са това, което ни се искаше и чакахме, макар че работихме крепко в екип, с религия за смяна и заедност “, написа тя.

 Катастрофа с трима починали на Околовръстното шосе в София България 1 мин. Катастрофа с трима починали на Околовръстното шосе в София  Как да изберем най-хубавата маркетплейс платформа за нашите потребности? Advertorial 3 мин. Как да изберем най-хубавата маркетплейс платформа за нашите потребности?  Адвокат: Брендо направи избор за оцеляване - по-добре в пандиза жив, в сравнение с на открито мъртъв Тази сутрин 4 мин. Адвокат: Брендо направи избор за оцеляване - по-добре в пандиза жив, в сравнение с на открито мъртъв  Дадоха Мила Роберт на прокуратурата за поругаване на националния байрак България 3 мин. Дадоха Мила Роберт на прокуратурата за поругаване на националния байрак  Георги Рачев: В четвъртък и петък ни чака смутно време Тази сутрин 2 мин. Георги Рачев: В четвъртък и петък ни чака смутно време  Как да сме сигурни, че колата ни е подготвена за дълъг път? Тази сутрин 2 мин. Как да сме сигурни, че колата ни е подготвена за дълъг път?  Пускат на независимост основателя на „ Уикилийкс “ Джулиан Асандж Светът 2 мин. Пускат на независимост основателя на „ Уикилийкс “ Джулиан Асандж  Катастрофа с трима починали на Околовръстното шосе в София България 1 мин. Катастрофа с трима починали на Околовръстното шосе в София  Как да изберем най-хубавата маркетплейс платформа за нашите потребности? Advertorial 3 мин. Как да изберем най-хубавата маркетплейс платформа за нашите потребности?  Адвокат: Брендо направи избор за оцеляване - по-добре в пандиза жив, в сравнение с на открито мъртъв Тази сутрин 4 мин. Адвокат: Брендо направи избор за оцеляване - по-добре в пандиза жив, в сравнение с на открито мъртъв  Дадоха Мила Роберт на прокуратурата за поругаване на националния байрак България 3 мин. Дадоха Мила Роберт на прокуратурата за поругаване на националния байрак  Георги Рачев: В четвъртък и петък ни чака смутно време Тази сутрин 2 мин. Георги Рачев: В четвъртък и петък ни чака смутно време  Как да сме сигурни, че колата ни е подготвена за дълъг път? Тази сутрин 2 мин. Как да сме сигурни, че колата ни е подготвена за дълъг път?  Пускат на независимост основателя на „ Уикилийкс “ Джулиан Асандж Светът 2 мин. Пускат на независимост основателя на „ Уикилийкс “ Джулиан Асандж

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР