3D принтерите на Wematter използват иновативна екологична технология(снимка: Wematter) 3D принтери

...
Коментари Харесай

Шведски производител на 3D принтери влиза на пазара у нас


3D принтерите на Wematter употребяват новаторска екологична технология
(снимка: Wematter)

3 D принтери на шведския тръст Wematter ще популяризира у нас компанията 3D BGPRINT. Договорът за дистрибуция включва още  пазарите в Румъния и Гърция, оповестиха от българската компания.
още по темата
Wematter употребява новаторска екологична технология за 3D принтиране, наречена „ Gravity SLS 3D printing” и осъществена под формата на комфортен за потребителя 3D принтер.

Шведските устройства уголемяват портфолиото на 3D BGPRINT с нов артикул, SLS 3D принтер, позициониран за консуматори, които търсят първокачествен 3D щемпел в бърза и комфортна среда.

„ Принтерът Gravity е доста елементарен за потребление спрямо сходни артикули или системи на други снабдители. Харесваме по какъв начин преработването е огромна част от цялата екосистема в процеса на работа ”, разяснява партньорството Йордан Ангелов, притежател, основен изпълнителен шеф и съосновател на 3D BGPRINT.

„ Wematter е шведска компания, което е гаранция единствено по себе си за перфекционизъм и високо качество на продуктите ни ”, сподели от своя страна Робърт Книола, създател и основен изпълнителен шеф на Wematter.

„ 3D BGPRINT оцени нашия иновационен блян и това, че сме бързо разрастваща се компания с неповторими систематични оферти в промишлеността за 3D принтиране ”, добави мениджърът.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР