Обява за търсене на работа предизвика буря от емоции във

...
Обява за търсене на работа предизвика буря от емоции във
Коментари Харесай

19-годишно момче заяви: Търся работа по морето, но със заплата не по-ниска от 2000 лева

Обява за търсене на работа провокира стихия от страсти във фейсбук.

" Здравейте, диря работа за летният сезон. На 19 години съм. Владея британски и малко иврит. Не ме тормози каква ще е работата, мога да се оправя във всяка сфера. Хора, които ще предложат под 2000 лв., апелирам да подминат поста ".

Така юноша изиска да си откри работа за лятото на морето, съобщи varna24.bg.

Ето един от мненията под обявата:

Аз на 19 година взимах 630 лв. на рецепция и бях с една от най-високите заплати в хотела. Ти в този момент, в случай че почнеш на 2200 лв. примерно, след 3-4 години би трябвало да си на 5 бона.

Това сътворихте, като подарявате коли и най-новите айфони на децата си, без да са си мръднали задниците. Няма неприятно да си цениш труда, само че в случай, че нямаш никакъв стаж и умения, да кажеш " под 2000 лв. да не ме занимават ", е малко безочливо. Аз в случай че съм един шеф, даже и да ги давам, няма да ти се обадя след подобен коментар.

Не целя да те обидя, само че ще ти дам един съвет. Налягай си парцалите, работи, развивай се и лека-полека един ден може да взимаш хубави пари, в случай че има кой да ти ги даде, само че на този стадий благодари на индивида, който те вземе на работа, пък в случай че ще и за 1000 лв. да е!
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР