Натрупаните молби за убежище в Обединеното кралство са четири и

...
Натрупаните молби за убежище в Обединеното кралство са четири и
Коментари Харесай

Нерешените молби за убежище в Обединеното кралство вече са 4,5 пъти по-високи, отколкото когато торите поеха управлението, показват нови данни

Натрупаните молби за леговище в Обединеното кралство са четири и половина пъти по-големи, в сравнение с когато торите поеха ръководството, демонстрират изобличителни числа.

Риши Сунак е упрекнат, че „ не е съумял да реализира резултат “, защото се пробва да сложи миграцията в центъра на акцията си за общи избори. Цифрите, оповестени от Службата за национална статистика (ONS), разкриват, че 86 460 случая на леговище са чакали в началото решение в края на март.

Това се съпоставя с 18 954 през юни 2010 година, скоро след торите спрямо властта, съгласно към Статистическата организация на Обединеното кралство. Данните на ONS демонстрират, че 118 329 души са обхванати от изоставането в молбите за леговище.

Говорителят на вътрешните работи на Lib Dem Алистър Кармайкъл сподели: „ Без значение по какъв начин консерваторите се пробват да изопачат истината, изоставането в молбите за леговище остава голямо. Все още има 118 329 души, които чакат в началото решение по молбата си за леговище - заседнали...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР