До края на месеца всички от сериите Watch S9 и

...
До края на месеца всички от сериите Watch S9 и
Коментари Харесай

Yettel предлага смарт часовници от сериите Apple Watch S9 и Watch SE с до 100 лева намаление

До края на месеца всички от сериите Watch S9 и второто потомство Watch SE, предлагани от Yettel, са с до 100 лв. понижение. В богатата селекция са включени общо 19 модела от двете серии с разнообразни размери на корпуса, цветове и каишки.

Клиентите на Yettel, избрали някоя от LTE версиите на смарт часовниците, могат да се възползват от услугата, която сега се предлага за 0 лв. за първия месец. Тя разрешава на потребителите да употребяват един номер на своя смарт телефон и смарт часовник. Това е единствената сходна услуга в страната за смарт часовниците на Apple и посредством нея потребителите могат да употребяват своя часовник, с цел да организират диалози и да имат достъп до интернет, даже когато телефонът им не е с тях.

Серията смарт часовници Apple Watch Series 9 употребява финален модел процесор на компанията S9 SiP (System in Package), който включва 5,6 милиарда транзистора и графичен ускорител, който е с 30% по-бърз по отношение на предходното потомство. Той разрешава голям брой нововъведения в това число жеста двойно тупкане.

Жестовете в допълнение улесняват потреблението на Apple Watch - изключително в случай че ръцете на потребителя са заети. При двойното тупкане, потребителят би трябвало единствено да „ тупне " два пъти показалеца и палеца на ръката, която носи часовника, с цел да одобри позвъняване, да види уведомление, да пусне или да спре музиката и други функционалности.

Моделите от Apple Watch Series 9 се оферират в два размера - 41мм и 45мм, с алуминиев корпус в пет цвята: розово, черно, бяло, сребърно и (PRODUCT) RED, както и със железен корпус в три цвята: златно, сребърно и графит.

Дисплеите на моделите от серията са Always-On Retina LTPO OLED и обезпечават пикова бляскавост от 2000 нита, което е два пъти повече по отношение на Apple Watch Series 8. Батерията може да издържи до 18 часа при естествена приложимост, само че серията поддържа и бързо зареждане, с което може да се доближи 80% от потенциала за към 45 минути.

Часовниците от серията устоят на потапяне във вода до 50 метра, което ги прави подобаващи за плуване и други водни спортове. Те разрешават следенето на голям брой спортове и извършения, и могат да проследят редица здравни индикатори като количеството О2 в кръвта, ЕКГ, пулс, качеството на съня и други.

Серията Watch SE е най-достъпната на Apple и е отличен избор за първи смарт часовник на марката, а с понижението на Yettel тя става още по-достъпна за потребителите. Моделът употребява усъвършенствания двуядрен процесор S8 SiP - същият, който е в Apple Watch Series 8 и Apple Watch Ultra.

Apple Watch SE се предлага с 40- и 44-милиметрови алуминиеви корпуси в няколко цвята: черно, бяло и сребристо. Моделите от серията са съвместими с всички каишки на марката.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР