Доналд Тръмп публикува в социалните медии, че ще използва връзката

...
Доналд Тръмп публикува в социалните медии, че ще използва връзката
Коментари Харесай

Тръмп казва, че Путин ще освободи затворения американски журналист Гершкович за него

Доналд Тръмп разгласява в обществените медии, че ще употребява връзката си с съветския президент Владимир Путин, с цел да освободи репортера на Wall Street Journal Евън Гершкович от съветски затвор.

Г-н Тръмп написа в обществената си медийна платформа Truth Social, че това ще се случи скоро след изборите през ноември в Съединените щати, когато той се стреми да победи президента Джо Байдън и да се върне в Белия дом.

„ Евън Гершкович, репортерът от The Wall Street Journal, който е държан от Русия, ще бъде освободен съвсем незабавно след изборите, само че несъмнено преди да поема длъжността. Той ще бъде У ДОМА, В БЕЗОПАСНОСТ И СЪС СЕМЕЙСТВОТО СИ, “ сподели господин Тръмп.

„ Владимир Путин, президентът на Русия, ще направи това за мен, само че не и за някой различен, и НИЕ НЯМА ДА ПЛАЩАМЕ НИЩО! “

Г-н Тръмп го направи не загатва никакви контакти с Путин или споделя какви учредения е имал да има вяра, че съветският водач ще освободи господин Гершкович. съветници са били в контакт с съветски публични лица.

Попитан...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР